Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoking

Ludzie widzieliście jak się znęcaja nad staruszkami ?

Polecane posty

Gość szoking

jestem w totalnym szoku po obejrzeniu filmu z artykułu z głównej strony tlenu odnośnie domu starców i zachowania tamtejszego personelu.Żeby tylko ten film posłuzył prokuraturze do skierowania sprawy do sadu.

Gość szoking
czy naprawde nic was to nie obchodzi ?????????To bardzo smutne :(:(:(

Gość a jabys dała całośc
ta, bo tutaj tylko o pierdołach się rozmawia. Rzeczywiście te babska powinny iśc do pierdla za coś takiego!

Gość szoking
Co to za tłumaczenie jest że to tylko ludzi......a to ludzie są ??? Tak ludzie sie zachowuja do ludzi ???? Nawet zwierze ma wiecej miłości do czlowieka.....I jeszcze ta Pani dyrektor powinna byc ukarana za grożenie świadkowi...

Gość mmmmmmmm
Jak to zobaczylam,to szczerze mowiac marze o tym ,zeby tak stach kolo Tych bab i Ich boksowac,to jest po prostu nieprawdopodobne.Wsadzilabym Je do wiezienia po 20 lat kazda.Noz mi sie w kieszeni otwiera.

Gość szoking
i dlatego nigdy bym nie oddała swojej matki do takiego osrodka nawet z najlepszą opieką

Gość mmmmmmmm
Jesli juz mialabym kogos takiego zatrudnic to tylko kamerka w domu

Gość szoking
jeszcze nie mogę uwierzyć ....

Mnie wystarczylo, ze tylko przeczytalam o ty artykul, nawet nie chce na to patrzec... Te baby to reinkarnacje esesmanow 😡

Gość szoking2
a wiesz może coś bliższego o opiece takiej codziennej nad osobą z alzheimerem czy tylko tak się szokujesz ,bo to takie romantyczne i piękne jest?

Gość szoking
po pierwsze to sobie wymysl innego nicka a po drugie chcesz powiedzieć że jak ktoś ma al\heimera to można go tak traktować ???? I to jest wytłumaczenie ?????

Gość szoking
nie ma wytłumaczenia na takie zachowanie.Owszem kazdy z nas jest tylko czlowiekiem i czasem moga nerwy puścić i zrozumiałabym jeszcze gdyby jakieś przekleństwo sie wyrwało a nie bicie po twarzy czy brzuchu.

i tak to jest nic w porownaniu z tym co czlowiek potrafi zrobic zwierzeciu, wtedy dopiero serce peka!szczerze mowiac nie lituje sie nad ludzmi zbytnio, bo czlowiek potrafi o wiele bardziej krzywdzic inne, bardziej bezbronne zwierzeta.zwierze nie powie ze go boli, wiec czlowiek ma przyzwolenie na ranienie, wedlug biblii ludzie sa panami swiata, maja władze nad wszystkimi stworzeniami, zabijaja kiedy chca i JAK CHCA,ech szkoda gadac... czasem mi wstyd ze z tego samego gatunku co poniektórzy :(

Gość szoking2
Wymyślać mi się nie chce Taka oburzona jesteś , a kim Ty się opiekujesz ? Po kim zbierasz i myjesz , kogo wnosisz do wanny słysząc jaka to ty taka i owaka ,kogo karmisz a on na Ciebie pluje ? Nie masz pojęcia więc się nie odzywaj i ciesz ,że mieć go nie musisz wygodnie jest siedzieć i nadawać na innych

Gość nie wchodzi mi nick niestety
szoking2 - osoba z choroba Alzheimera nie robi tego swiadomie i naumyslnie, a te potwory CELOWO sie znecaja!!! Dotarlo? Poza tym, osoby sprawujace opieke nad chorymi osobami powinny byc swiadome, \"w co sie pakuja\" (jak moze sie zachowac chory itd.). Nikt raczej nie zmusza nikogo do pracy jako opiekunka w takim osrodku :O ❤️ mi sie kraje, jak czytam, ze ktos zneca sie nad istota, ktora jest zbyt slaba, zeby sie obronic czy moc zaprotestowac (bez roznicy, czy maltretowane jest zwierze, czy czlowiek).

Gość szoking2
Czy celowo to nie wiem , bo każdy ma jakąś wytrzymałość .

Gość szoking
wymyslać ci się nie chce ? :) no tak bo myslenie boli takie osoby jak ty i takie jak tam sie opiekują tymi ludzmi...A skad ty możesz wiedzieć kim ja sie opiekuje i jakie mam doświadczenia ????? Jak ktos napisał wyżej skoro się do tego nie nadaja niech sie zwolnią z pracy :PJa nie widze żadnego usprawiedliwienia.To opiekunki sa osobami zdrowymi i myslącymi logicznie a ci ludzie sa chorzy i róznych zachowań mozna się spodziewać.

Gość trust
CIEKAWE JAKBY TE BABONY SIE CZULY GDYBY ONE ZOSTALY TAK TRAKTOWANE W MIEJSCU W KTORYM MAJA OTRZYMAC OPIEKE!!

Gość jesteś szalona mówię ci
jak bym złapała takie kurwy za kłaki, to bym ryjami tak waliła w kolano, że wszystkie zęby by im poleciały!! po prostu z trudem by mnie oderwali od tych szmat!!! to ja lepiej swoje zwierzęta traktuję!!

szoking2 - "celowo" oznacza 'swiadomie' (pseudoopiekunki nie uderzyly ani nie zwyzywaly tych strauszek niechcacy), a osoba chora nie kontroluje swoich poczynan nie ze zlej woli, a w yniku zmian w mozgu spowodowanych choroba, czyli NIE MA WPLYWU na to, jak sie zachowuje!!! Osoba pracujaca w osrodku powinna byc swiadoma tego, jak moze zachowac sie chory (pisze to juz drugi raz, troche innymi slowami, moze wreszcie zalapiesz).

Z tym, ze kazdy ma jakas wytrzymalosc, sie zgadzam, ale jesli te potwory nie maja cierpliwosci do chorych, to przeciez nie jest to wina tych staruszek :O Te sadystki wcale nie musza tam pracowac, skoro jest to ponad ich wytrzymalosc :O:O:O

Gość czerwony kapturek od wilka
To jest szok,ale czy to mozliwe,zeby kobiety byly takie chamskie,pozbawione najbardziej elementarnych uczuc?Poza tym bulwersuje mnie sprawa tzw.zastepczej sluzby wojskowej.Ten przymus- tzw.slzba wojskowa-powinien byc jak najszybciej zniesiony.Jest to forma niewolnictwa czasow wspolczesnych.Mezczyzni sa wykorzystywani do poldarmowych prac,lub prac wybitnie szkodliwych dla zdrowia.Poza tym problem ten dotyczy tylko jednaj plci,a tyle sie mowi o rownouprawnieniu!!!

Gość szalony świat

Gość powiem wamze podobnie
starzy ludzie ( bez Azheimera, w dodatku grzeczni, mili, tylko chorzy i bezbronni) sa czasem traktowania w panstwowych szpitalach przez salowe i pielegniarki. Moze nie przez k. ale na ty, po chamsku . Bylam swiadkiem, ale balam sie podskoczyc , bo moi dziadkowie byli skazani na lecznie w szpitalach przez jakis czas.Zrobisz piekło, to skad wiesz,ze jak cie nie ma , nie bedą sie mścic? Lekarze udaja,ze nie widzą.