Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek i placek

uwaga faceci na oszustki!!!!!!!

Polecane posty

Gość jacek i placek

Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę Was ostrzec przed tym, co mnie się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20-stki przychodzą do Waszego samochodu, kiedy ładnie ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wystkakują z bluzek. Kto by nie patrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnim siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się za do robienia Ci dobrze. Zmuszę Cię jeszcze do zjechnia na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie Ci portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dziś znowu jadę! Cytuj Odpowiedz

Gość nudy było już