Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda777

Dziewczyny pomocy!krwawienie w ciazy po badaniu ginek.

Polecane posty

Czesc, jestem przerazona, bo jestem w 10 t.c. i mialam dzis robione badanie cytologiczne. lekarka byla troche niedelikatna i bardzo mnie bolalo, i wysmyknal sie jej wziernik. po paru godzinach zauwazylam ze lekko krwawie. mam nadzieje, ze to tylko skaleczenie, ale boje sie ze cos sie dzieje. lekarka bedzie dopiero za tydzien, a ja nawet nie mam do niej komorki. myslicie ze powinnam jutro pojechac do innego lekarza zeby sprawdzil, czy cos nie tak? dzieki za pomoc.

Gość jakie jutro
????????????? jutro może być za późno!!! jedź natychmiast na pogotowie!

Hej, po cytologii to normalne, więc się nie przejmuj. Mój lekarz ciągle powtarzał,że robi cytologię ok 24 tc, bo jeśli zrobiłby wcześniej to pacjentki stresowałyby się krwawieniem.

uwazam ze powinnas to mimo wszystko sprawdzic a przede wszystkim ZMIENIC LEKARZA!!!!na pewno krwawienie bylo spowodowane badaniem ale na wszelki wypadek udalabym sie na twoim miejscu do szpitala.Tylko nie panikuj bo zaszkodzisz dzidziusiowi bedzie ok.!!!powodzenia:)

Gość oblasjksnka
ja jak leżałam w szpitalu i badał mnie ordynator to aż nie chce mi sie myśleć był chamski nie delikatny jak wyciągnoł rękę to dwa dni jeszcze krwawiłam a tak miały wszystkie kobiety przebadane przez niego .