Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poodnosze

ALE JESTEM SZCZESLIWA

Polecane posty

Gość poodnosze

zareczam sie po 5miesiacach chodzenia z moim facetem:)mam 20lat a on 23 to moj najszczesliwszy dzien w zyciu

Gość gratulacka
GRATULUJE JA SIE ZARECZYLAM Z MOIM MISIEM PO 3MIESIACACH :) NIE ZALUJE JESTESMY RAZEM DO TEJ PORY CZYLI 5LAT TEMU:)

Gość PIULKA
TO BYL MOJ NAJZCZESLIWSZY DZIEN BYLAM Z MOIM CHLOPAKIEM 6MIESIECY

Gość Cmfpeo
ROTFL

Gość i myślisz ze go znasz
????

kolejna dziecinada...ludzie nie zdają sobie sprawy, że zaręczyny to powazny krok w zyciu a nie zabawa w narzeczonego i narzeczoną....tez mi frajda z nic nie wartego pierscionka na palcu.///

Gość a ja zareczylam
sie z moim facetem pare dni temu-po 4 letniej znajomosci i 2 latach powaznego zwiazku:) chociaz mam wrazenie ze to jeszcze za wczesnie. wstepna date slubu mamy na czerwiec 2009:)

Gość babeczka taka jakas
jezu po co tak wczesnie sie zaręczac?!!!!! mom zdaniem to troche chore! jak mozna poznac człowieka w 3 miesiace czy nawet 6 ?!!! eh naiwnośc a póżniej dziewic się ze tyle rozwodów i kłótni

gratuluje!!!ja po zareczynach tez sie bardzo cieszylam(4 lata zwiazku) potem mialam okres, ze sie balam, potem watpilam i chcialam wszystko odwolac, potem znowu szalalam ze szczescia a teraz jestem mezatka i wlasnie minelo 2 miesiace malzenstwa i 5 lat zwiazku!!!!no i jestem szczesliwa!dodam ze mam 2o lat i nie uwazam ze na cokolwiek jest za wczesnie!!!

Gość zaaakochana
ja sie zareczylam ze swoim ukochanym po 3 latach nie uwazam jednak ze 2,3 czy 5 miesiecy to za wczesnie moi rodzice tez sie zareczyli po paru miesiacach i sa najszczesliwsi na swiecie i sie bardzo kochaja wogole to nie ma regoly wiec sie nie czepiajcie a wszystkim zareczonym zycze duuuuuuuuuuuuuuzo szczescia :)

Gość może to się przyda
Pytanie czy zostanę jego żoną? Padło po niecałych 3 miesiącach spotykania się (właściwie widzieliśmy się 5 dni w tygodniu po kilka godzin bo chodziliśmy razem do LO). Dziś jesteśmy ponad rok po ślubie i ponad 6 lat razem :-)

Ja też się szybko zaręczyłam. To romantyczne i fajne ... Po kilku latach nie ma już takiego uroku, jest zwykłe planowanie formalności. Poza tym związek dwojga ludzi nie polega na ocenianiu jak to piszecie poznawaniu latami czy jest miły, czy dobrze gotuje, czy jest zaradny, czy zarabia...itd...itd... Co wtedy jeśli nie spełnia jakiś wymagań ? Heja za drzwi jak przedmiot ? W życiu pojawiają się różne problemy i trzeba umieć to przejść a nie rozstawać się i szukać lepszego modelu...