Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blableta

pytanie o pedały

Polecane posty

Gość blableta

chcemy kupic rowerek. wybor jest duży lecz są rowerki z pedałami na środku bądz w kołach przednich. Czy możecie się wypowiedzieć ktore lepsze dla 2 latka? Czy pedały na środku nie wymagają większej siły?

Gość Cześć ..
W życiu bym nie kupiła roweru gdzie pedały są przy przednim kole. Uważam, że dziecko odrazu powinno uczyć się jeżdzić prawidłowo. Sama usiąć na rowerze i spróbuj wyobrazić sobie jak pedałujesz mając stopy na wysokości przedniego koła - wygodnie?

Jeżeli pedały są pośrodku i rower ma łańcuch to jeździ się na nim o niebo lepiej i łatwiej niż na takim, który ma pedały przy przednim kole. Wiem co mówię, bo córka miala taki i taki.

Gość blableta
dzieki dziewczynki za odp. Szkoda ze taki marny wybor jest tych rowerkow z pedalami na srodku. wystarczy wejsc na allegro. duze rowerki owszem ale takie male....

Gość Cześć ..
Ja kupiłam taki łańcuchowy w sklepie sportowym. Nazywał się bodajże Turbo, taki z kijkiem do popychania u młodszych dzieci, który potem łatwo zdjąć. Poszedł dalej w świat, teraz już chyba 5 czy 6 dziecko z niego korzysta więc to nie żaden chłam.