Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldoooo

Co kobiety pomysla o operacji plastycznej u faceta ?

Polecane posty

Gość eldoooo

nie mam juz sil ogladac sie na zdjeciach, odstjace uszy i okulary na glowie :/...chce zrobic korekte uszu i laserowo usunac wade.... jaka jest reakcja kobiet na takie zabiegi u faceta ?

Gość valerion
rob i ich nie pyta bo szkoda czasu

a myslisz ze jak im o ym nie powiesz to obce kobiety to zauwaza? jesli zle sie czujesz z odstajacymi uszami to zoperuj, zaden problem

Mnie osobiście nie przeszkadzają odstające uszy ;) Ale jeśli przeszkadzają Tobie, to oczywiście operuj, w czym problem, jeśli dzieki temu masz się lepiej poczuć we własnej skórze. No, chyba, że facet operuje się niepotrzebnie, doprowadzając do stanu a\'la Michael Jackson :o Wtedy jest po prostu żałosny. Kobieta zresztą też :o

Gość eldoooo
przeszkadzaja strasznie jak i pare innych rzeczy ale uszy i okulary najbardziej widac...potem chce "zrobic " sobie zeby by byly idealne, bo kosci mam kremowe wiec zeby tez :/

Gość valerion
niby zadnej nie przeszkadza ale o ladnej dziewczynie mozesz zapomniec, bo jestes tylko " przyjacielem"

Gość dżizas
nie kumam po co pytasz sie kogos(kobiet) czy mozesz zrobic cos na co masz ochote:O

Gość eldoooo
chodzi o to czy znajome nie pomysla ze jestem narcyzem czy cos w tym stylu...zalezy mi na waszej opinii