Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White Shadow

...Tęsknię...

Polecane posty

Gość lila nugat
a ja nie :) życie takie piękne jest i tyle niespodzianek

Gość cfhmfh
a ja tesnie za tym, czego nie bylo:/ i to tez jest massakra!

i to jaka :D a najgorsze jest to że mam taki ładny balsam klonowy i tak słodko pachnę. I NIE MAM SIĘ TYM Z KIM PODZIELIĆ!!!!

Hihi,za pokwitaniem niekoniecznie ;) Tak ogólnie mi się zebrało na tęskonotę. Chyba każdy za czymś tęskni,za tym co było lub za tym czego nie było,a mogłobyby być.

Ja tesknie za odpoczynkiem, spokojem. Za tym, aby sie wtulic w czyjes ramiona i zasnac. Aby obudzic sie i zjesc cos dobrego, zdrowego, co da mi sile. Tesknie to zupelnie banalnych, przyziemnych rzeczy...

Oj, też tęskniłam za tymi ramionami... Tęskniłam ;) Tak za nimi tęskniłam, że je wyidealizowałam. Okazały się parą suchych badyli.

Mnie od czasu do czasu potzreba tych ramion. Jestem jak kot, chodze wlasnymi sciezkami ale czasem ptzrebuje czyjegos ciepla. Moze lepiej kupic sobie termofor? Hm...

Ależ mi też ich potrzeba :) Człowiek czasami po prostu odczuwa brak ciepła i czułości. Jednak warto przebierać zarówno w dostarczycielach ogrzewania, jak i dawcach intymniejszych doznań. Lepiej dmuchać na zimne :P Zwłaszcza w internecie :P

ja tęsknię... za kimś, kogo poznałam, a kto nie istnieje................ za Mikołajem ;) faaajny facet ;)

a ja już sobie wybrałam miśka. teraz pojawia sie pytanie jak go zmusić żeby mnie ogrzewał?????????????? może jednak kupie ten termofor...

Mnie, od czasu do ma kto pogrzac. Lecz co z teo, jezeli to nie jest ten wlasciwy... Tesknie za czasem, kiedy wierzylam, ze jestem silna, wierna i wierzylam w swoje idealy.

No to zaopatrzamy się w termofory i do solarium marsz! ;) A przed wyjściem może jeszcze jakaś herbatka z prądem :)

I znowu na wieczór dopada mnie dołek :( Przeszłość staje przed oczami.Wiem,wiem nie warto żyć wspomnieniami,ale nie umiem sobie z tym poradzić... Na szczęście kutro rano wyjeżdżam na weekend,odetchnę i mam nadzieję,wrócę w lepszym humorze. Tak więc,już dzisiaj życzę Wam miłego weekendu :)

Doskonale Cię rozumiem, White Shadow... Wieczór a ja sama z kubkiem parującej herbaty. Mnie w weekend czeka zjazd i kilkugodzinne siedzenie na uczelni :D Niby czas zajęty a jednak myśli będą szalały...

głupie wieczory i głupie wspomnienia - niestety Was rozumiem :(

Gość najlepiej to...
...posłuchać Chylińskiej...

Gość najlepiej to...
:O