kotkowo 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Czy jest na tym forum ktoś, kto orientuje się w płodności mężczyzn? Mam tu także na myśli wpływ niektórych leków na tą płodność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotkowo 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Nikt nic nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Ja wiem tylko o Sulfasalazynie - powoduje czasową niepłodność, czyli po odstawieniu i odczekaniu ok 3 miesięcy wszystko znowu działa prawidłowo. Poza lekami to źle wpływa przegrzewanie jąder, czyli ciasne spodnie, długie godziny na siedząco (praca siedząca, zawodowi kierowcy itp.) i trzymanie laptopa na kolanach (to akurat nie przegrzewanie tylko promieniowanie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotkowo 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Chodzi mi o pewne konkretne leki, ale jak ktoś się znajdzie,kto się zna na tym,to powiem jakie ;) Ale dziekuję za chęci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach