Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający31

Pytanie do samotnych dziewczyn

Polecane posty

Gość szukający31

Hej :) Czy jest tu jakaś dziewczyna która chciałaby się związać ze SPOKOJNYM facetem. Zaznaczam, że nie jestem jakimś desperatem szukającym przez internet. Po prostu uważam, że każdy sposób poznania może być dobry :) Mam 31 lat, jestem ze Śląska.

Gość Tatianka__
ze śląska powiadasz? Napisz coś wiecej o sobie.

Gość szukający31
No cóż :-) Jestem typowym górnikiem. Mam 167 cm wzrostu, jada do roboty przewozem. Lubia piwo po szychcie z kolegami. Siedza z nimi przy stoliku na takim łogromnym stołku barowym. :-) Godajom na mnie Jarek :-) To na cześć jednego premiera :-) Czuja sie dumny :-) Byłech roz na wycieczce w Sandomiyrzu, ale z powrotem to żech musioł wracać piechty, bo wycieczkowicze tyle nakupili pamiątków żech sie do bagażnika autokaru nie zmieścił :-( To tela na razie :-)

Gość szukający31
Nie jestem oczywiście jakimś tam ekstremalnie spokojnym, gburowatym typem. Lubie dobrą zabawę od czasu do czasu. Brzydki nie jestem, niski też nie :). Lubie raczej aktywne spędzanie wolnego czasu - narty, rower, basen. Własne mieszkanie, samochód, fajna praca. Pytaj konkretnie, bo nie wiem o czym pisać :)

Gość szukający31l
Jesteś Tatianka__ ? Chyba nie zrażają Cię żałośni podszywacze ;) (7:40)

Gość Tatianka__
hehehe wlasne mieszkanie i samochód mogłes sobie oszczędzić. Nie jestem z tych, dla których liczy się majątek ( za chwilkę chyba zlecą sie tu pozostali forumowicze..i będą na mnie 'najeżdżać' za to, że ściemniam). Fajnie, że lubisz basen i rower i .. narty. Nie wiem o co powinnam pytać - po porstu nie lubie zadawać pytań, wolę jak ktos sam opowiada. Chociaż mam jedno: z jakiego miasta jestes?

Gość Tatianka__
szukający31l (7:40 ) , a kaj....jok najbardziej nie... jo lubia takich podszywoczy :P

Gość no dobrze..........
to był mój mało udany podszyw, ale widze że przyjęliście go oboje z rezerwą, więc odpuszczam wam ;-) takich ludzi lubie ;-) nawet hanysów :-P

Gość szukający31l
Wiesz co, Tatianka, napisz do mnie lookingforangel@wp.pl. Teraz będąc w pracy nie mam za wiele czasu na pisanie. Poza tym to forum to takie średnie miejsce na "wynurzenia". Napiszę do Ciebie później, ok? :)

Gość Tatianka__
no dobrze.......... hehehe :) 🖐️

Gość Tatianka__
szukający31l ok, napiszę :) Miłego dnia :)

Gość szukający31l
To fajnie :) Dziękuję i miłego dnia również!