Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkhf

dlaczego wydaje pieniadze wciaz na jakeis pierdoly zbedne zreszta?wy tez?

Polecane posty

Gość diunka
caly czas, choc ostatnio staram sie powstrzymywac. Kiedys kupowalam mase szmat, ktorych pozniej ani razu nie zakladalam na siebie, teraz jakos sie hamuje, albo mam poprostu dosc oddawania ciuchow znajomym za free

Gość kicam
oostanio rzadziej,ale np. choraowalam na rolki , kupilam i teraz leza nieuzywane....

Gość sdkhf
jasna cholera ale to normalnie staje sie meczace juz... nie dawno mialam wyplate a juz prawie nic mi nie zostalo.no oczywiscie oplacilam mieszkanko i takie tam. i znowu chlopak bedzie dawal mi na bilety do pracy i takie tam... jestem zakrecona jak konfiturka na zime ;-)

Gość kicam
oj a jak juz wejde do sklepu z kosmetykami, to kupuje wszytsko na co akurat jest okazja, tydzien temu kupilam 3 komplety kosmetykow, nie wiem po co.....ale wszytskie byly w przystepnej cenie:P

Gość sdkhf
no własnie.te kosmetyki ;-)ostatnio planujemy zamieszkac ze soba ale jak jak ja nie potrafie rozdysponowac pieniedzy.w sumie do nie zbiajam jakis tam kokosów. jak sie odzywaczaic???? masakra

prosta odpowiedz jest na to pytanie. bo jestescie tempymi babami ktroe kupuja mase pierdol i nie potrafia nic oszczedzac ani gospodarowac kasa !!!!! idz nakupuj pierdolek

Gość fjbds
sam jestes tepy kanalio ;-)

Gość fjbds
a jak to robisz? moze sie czegos naucze od ciebie? dla mie kazda rzecz staje sie niezbedna jak juz zjade do sklepu.a tak na marginiesie to ile zarabiasz no bo to chyba istotne?

Gość fjbds
a jak to robisz? moze sie czegos naucze od ciebie? dla mie kazda rzecz staje sie niezbedna jak juz zjade do sklepu.a tak na marginiesie to ile zarabiasz no bo to chyba istotne?