Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie anorektyczkaa

czy dziewczyna musi byc zawsze szczupla ? przeciez wtedy byloby jednakowo

Polecane posty

Gość nie anorektyczkaa

i nie byloby ciekawie, musza byc na swiecie grubsze babki ;-) szkoda tylko ze faceci to zadufani w sobie dupki ktorych interesuje tylko wyglad :-(

Gość bkgi
Pewnie że nie! Gdyby nie było grubych, teszczupłe i zgrabne nie wyróżniałyby się tak na korzyść. :)

Gość oczywiście że nie
:D Dobrze, że są grubsze bo my szczupłe mamy więcej facetów do wyboru:D

To jest takie dziwne stawianie sprawy. Podobają mi się szczupłe. Nie widzę więc zatem powodu aby interesować się nieszczupłymi. I przez to jestem mniej wartościowy??? Głupszy??? Owszem kanony urody się zmieniają i teraz nachalnie lansuje się nie tylko szczupłą sylwetkę ale wręcz chudą. To jest przegięcie ale zawsze były jakieś kanony i zawsze były przegięcia.

to forum zaczyna sie robic towarzystwem wzajemnej adoracji TUCZNIKÓW I KASZALOTÓW :classic_cool: a gdzie tu rozmowy o życiu uczuciowym NORMALNYCH LUDZI ? to miejsce dla zadbanych więc tucznikom i innym kaszalotom mówimy RAUSS 🖐️

Gość karolinaKFJZoipnk V
OCZYWISCIE,NIKT NIC NIE MUSI ALE DEBILOM OBRAZAJACYM INNYCH LUDZI I WYZYWAJACYCH OD TUCZNIKOW DZIEKUJEMY!!!11

Gość karolinaKFJZoipnk V
Dziekuje Wiktorze...dzieki tobie na obiad jem tylko banana,wkoncu nie chce byc tucznikiem...moze wezme jeszcze cos na przeczyszczenie to moze mi zoladek wypierze i przez 4 dni bede na diecie glodowej i schudne-nie bede juz tucznikiem-coz pewnie nim jestem bo moje bmi wynosi niestety 18 z hakiem a to tragedia,a oprocz tego mam tluszcz na brzuchu,chyba sie pochlastam...

Gość karolinaKFJZoipnk V
kurwa!!! przestan takie rzeczy wypisywac bo mnie kurwica strzelaj jak to czytam!!!!! czy Ty chcesz miec na sumieniu inne laski ktore doprowadzaja sie potem do stanu szkieletu? Wiesz dlaczego? Bo biora na powaznie slowa takich oszolomow!!!!! kurwa mac!!!!!1

a mnie wkurza to, ze nie jest zadnym problemem powiedziec szczuplej/chudej osobie \"zacznij jesc\", \"anokektyczka\", \"same kosci\", a gdyby powiedziec grubej osobie \"zacznij sie odchudzac\", \"spaslak\", \"sam tluszcz\" to wielkie halo! tak samo jak sa osoby otyle, bo np. biora takie leki tak samo sa osoby szczuple ktore nie potrafia przytyc. i ich takze bola takie uwagi.

Juz było pełno takich tematów. Tak, dziewczyna musi byc szczupła, szczególnie młoda. Jesli jest gruba - soryyy nie jest atrakcyjna.

Gość karolinaKFJZoipnk V
takkk...dlatego ja tez od dzis znow sie odchudzam,musze miec 40 kg powyzej 40 jest sie przeciez pasztetem..

zalezy ile masz wzrostu. 40 kg to anoreksja.... Jesli masz 175 to waga 58-60 kg jest ok 170- ok 52-55 kg. zresztą sama widzisz czy jestes pasztetem czy nie. Jesli masz obwisły tłusty brzuch,. otłuszczone ramiona i plecy, oraz grubą dupę to znaczy ze jestes paszetem niezlaeznie od tego ile ważysz