Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat sie nade mna

brat sie nade mna znęca psychicznie

Polecane posty

Gość brat sie nade mna

brat sie nade mna znęca psychicznie, ktos tez tak ma? mam 23 lata , on starszy o 2 lata.

Gość wredna menda
a co robi? opowiedz, pośmiejemy się wszyscy

Gość Powiedz...
rodzicom!!!

Gość brat sie nade mna
nie ma co sie smiac, wkurza mnie ze hej. Jest chyba zazdrosny czy jak. moim kosztem piodwyzsza swoja samoocene.

Gość wredna menda
no co robiii?????

Gość brat sie nade mna
dokucza mi, stoi mi nad głowa i pieprzy głupoty na mój temat i na temt mojego faceta, jak siedze przed kompem to mówi zebym zgnila w tym domu, smieje sie ze po co mi studia, wymysla bajki na temat mojego narzeczonego, mówi ze jestem gruba, załosna, ze nie mam przyjaciół i takie inne bzdury,. Wciąż próbuje wmówic mi różne rzeczy i wtedy to on ma poczucie władzy. Np. rzuca we mnie brudnymi skarpetkami albo majtkami. A jak czegos potrezbuje to sie przymila.

Gość ja to dopiero powinnam plakać
ja mam 18 lat,mój brat 19 ... Jest po prostu tragedia.... Ciagle mnie tylko bije i wyzywa. Tyle razy chcialam ze soba skonczyc.... Ciagle nie chce mi sie zyc.Nikt nie chce widziec tego co sie dzieje :(

Gość brat sie nade mna
Włąsnie i tu jest problem. niby obydwoje dorosli jestesmy ale zobacz co sie dzieje. Nie daje mi spokoju. Jest jak komar, mucha brzecząca nad uchem. Co mamy sie bic? to smieszne. przemówic do rozumu tez mu sie nie da.

Gość brudnymi majtkami
???? o Boże.

Gość tak ma wasy
ja bym mu przypieprzyla :o

Gość brat sie nade mna
"ja to dopiero powinnam plakać" - o wiec nie jestem sama. Najgorsze jest to ze jak spotka sie na klatce z moim chłopakiem to mu nawet naubliża za niewinnosc. A potem idzie do rodziców i specjalnie tak bym słyszała opowiada o mnie same kłamstwa. Nie rozumiem, dorosły facet, niedługo niby slub bierze a taki moll z niego.

Gość brat sie nade mna
tak ignoruje go, ale wtedy on potrafi stac nade mna 20 minut z głowa wcisnieta w mój monitor i rzucac tym swoim jadem. Raz kopnełam go centralnie w jajka, ajaj=k juz sie podniósł z podłogi to zle sie to dla mnie skonczyło.

Gość jaka jedna 20lat
moj brat ma 32 lata, ani mu sie widzi wyprowadzic z domu bo mu dobrze na garnuszku u mamy.. Kawaler. Nie pracuje, nie daje zadnej kasy, nic.. Tata sie ciagle awanturuje, mowi zeby sie wynosil z domu i nie wpierdalal sie w moje zycie, ale mama jak to chyba mama (choc sie dziwie jej podejsciu) broni go i nie staje po mojej stronie ani ojca. Jestem juz z chlopakiem rok, zawsze kiedy jest pijany wyzywa mnie od najgorszych, ze sie pieprze na boku, ze za niedlugo z brzuchem przyjde (juz tak rok z tym brzuchem przychodze) , ze szmata i ze jak spotka tego mojego palanta to mu wygarnie. Najlepsze jest to ze innym razem jak znow jest pijany to mnie przeprasza i mowi ze wcale tak nie mysli. Nienawidze go, jak dla mnie moglby nie istniec..

Gość brat sie nade mna
Rodzice wiedza ale co mu poradza, grube to takie wyrosło i wielkie, pewnie sie go boją. Chłopak nie raz juz z nim gadke podejmował.

Gość brat sie nade mna
o ty to masz dopiero niefajnie. Moja mama tez wpatrzona w sojego synusia.

Gość jaka jedna 20lat
no wlasnie.. Chcialabym sie juz wyprowadzic z domu i zamieszkac z chlopakiem u niego ale nie chce byc jego utrzymanka. W sytczniu koncze staz i bede musiala znalezc prace, wtedy zaczne myslec powaznie nad wyprowadzka bo juz psychicznie sie mecze, choc ostatnio jest cicho.. Zostanie tylko kwestoa przekonania taty zeby pozwolil mi se wyprowadzic. Jetsem oczkiem w jego glowie i nie wyobraza sobie ze nagle by mnie mialo nie byc w domu. Burzy sie czasem jak nie ma mnie na noc, chcoc wie gdzie jestem, u chlopaka, ma 23 lata. Kiedy zaczynal sie moj zwiazek brat mowil ze ciekawe co my w nocy robimy, ze przeciez nie lezymy obok siebie. Fakt, nie lezelismy ale jak widac rok minal j=a ja w ciazy nie jestem, jestem rozsadna i zabezpieczam sie tabletkami. Nikt nie wie z rodziny ze je biore. W sumie niewiem co sobie mysla o tym jak nie wracam na noc. Ale nikt w top nie wnika, tylko moj pojebany pseudobrat.

Gość cóż
idź na kurs samoobrony!To,że jesteś mniejsza,nie oznacz,że nie możesz mu dołożyć,a tym samym pokazać ,że nie masz ochoty być w roli czyjejś ofiary,tymbardziej brata!

Gość Mam pomysł
Zdejmij gacie i powiedz niech cię pocałuje w du..pę

Gość napewno przesadzacie
moj brat tez mi czasmi gada rozne rzeczy, nie przejmuje sie. Tez czasem mu cos powiem. Ale kochamy sie :D Ile to razy uslyszalam, ze przydalby mi sie remont generalny :classic_cool: I co? Mam sie obrazic? Przeciez wiem, ze jestem pasztetem w porownaniu z nim ;) Albo przesadzacie albo sobie czyms tam zasluzylyscie. Ale napewno wina nie lezy tylko po stronie brata ;)

Gość rzuć w niego zużytym tamponem
od razu mu się odechce wtracać w kobiece sprawy :P

Gość rzuć w niego zużytym tamponem
:classic_cool:

Gość Miałam taki sam problem
ale brat jest już dużo starszy niż kiedyś. Troche zmądrzał i sie wyprowadził. Spróbuj swojemu wjechac na ambicję. Powiedz mu że jesgo złośliwości świadczą o tym, że ma jakieś kompleksy i próbuje się dowartościować twoim kosztem. Bo ktoś kto ma poczucie wartości nie czuje potrzeby by kogoś dołować. Normalnie mechanizm powinien być taki że on aby Ci udowodnić że to nieprawda powinien sobie dać spokój.

Gość sucha341
To co twój brat robi to pikuś w porównaniu z moim. Mój jest nieletni i wie ze policja go nie ruszy a w sądzie rodzinnym tylko go straszą. Nie wiem co mam robić, wszystko zaczęło się właściwie gdy miał 13 lat od tamtej pory jest tylko gorzej. Dzisiaj ma 16 i znęca się psychicznie nade mną i matką bo ojciec pracuje za granicą więc większość czasu go nie ma. Rano wstając robi awantury o to że musi iść do szkoły a my śpimy, demoluje meble niszczy wszystko co wpadnie mu w rękę. A i to od września był tylko 6 dni w szkole. potrafi podnieść rękę na matkę a i zdarza się ze na mnie. kilka tygodni temu była sytuacja że mój brat rzucił się z nożami do ojca bo ten zwrócił mu uwagę ze brat codziennie pijany wraca do domu i ma nas za śmieci. Jestem w 7 miesiącu ciąży a on potrafi rzucić we mnie tym co aktualnie ma pod ręką.