Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialbym bardzo

chcialbym bardzo zareczyc sie z MOJA KOCHANA

Polecane posty

Gość chcialbym bardzo

ale nie znam rozmiaru jej palca. Chcuialbym zrobic jej niespodzianke - nie raz o tym rozmawialismy i jestem pewien ze sie zgodzi. Tyle ze ona w ogole nie nosi pierscionka, jak trafic z rozmarem?????????

Gość lepiej nie trafiaj
bo jeszcze zle trafisz i bedzie lipa :P

Gość chcialbym bardzo
podnosze

Gość chcialbym bardzo
KObietki, pomozcie

Gość nie wiem w sumie ciezka sprawa
moze tak kup jej czekolade, a ze sreberka tak niby zartem pierscionek zrob, no i tak zdobedziesz rozmiar a pozniej to sreberko schowaj i pokazesz w sklepie pani i ona juz dobierze rozmiar;)

Gość chcialbym bardzo
tylko czy takie sreberko jest miarodajne?? bo jednak to nie to samo co pierscionek? :( a nie chce jej pytac o rozmiar bo nie bedzie niespodzianki

ale skoro ona nei nosi pierscionkow to skad bedzie znala rozmiar? kurcze nei wiem czy to dobry pomysl no ale jak chcesz zrobic jej niespodzianke to co innego zostaje Ci zrobic?

Gość chcialbym bardzo
Tez sie zastanaiwam. coz moze skorzystam z Twojego pomyslu bo nic innego nie przychodzi mi do glowy :(

Gość dylammmmattt
kup na oko bo inaczej nie bedzie niespodzianki, a zawsze mozna zmiejszyc, czy wymienic :)

Zmierz obwód jej palca jak będzie spała :/ Albo kup taki dosyć duży a potem najwyżej się zmniejszy, tylko nie kup za małego bo jej będzie wstyd, że ma takie grube paluchy!

fajny jest ten pomysl ze sreberkiem... a moze jak bedziecie zasypiali to trzymaj ją za rękę (by w razie czego gdyby się obudziła nie ździwiła się dlaczego masz jej dłoń w ręce) a pozniej wez jakąś tasiemkę i zmierz... :)

Gość g6u6u7tu7
jak bedzie spala zmierz nitka :) albo zapytaj czy ew mozna wymienic rozmiar. zobacz tez moze np. ktorys twoj palec jest podobnego rozmiaru i na swoj mozesz przymierzac w sklepie, ale wez swoja siostre/kolezanke ktora jest podobnej budowy

Gość chcialbym bardzo
Dziekuje Wam bardzo za rady.. Na pewno wykorzystam ktorys z pomysłow... Mam nadzieje ze moja ukochana bedzie szczesliwa :)

nooo musisz cos wymyśleć trzymamy kciuki ;)

Gość jeśli mozesz kup jej jakiś ta
tani pierscionek najlepiej wybiezcie go razem........wtedy bedziesz wiedział jaki rozmiar ma.....

a moze kup jej cos innego i popros o reke, a pozniej razem wybierzecie?liczy sie sam moment, sama chwila, ona bedzie w 7 niebie, nawet gdybym dostala wianek ze stokrotek to bym sie ucieszyla:)

Gość lololo
a może by tak pomoc kogoś innego? jakaś wspólna koleżanka, siostra Twojej dziewczyny? Niech zabierze ją do sklepu, niech dla zabawy poprzymierzają różne pierścionki (choćby ze srebra) i koleżanka (siostra) niech zapamięta rozmiar i Ci poda.