Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

tutaj umieszczamy listy do św Mikołaja

Polecane posty

Gość Felicja_Dupodajka
chce miec sex analno-waginalny z 6 facetami mocno obdarzonymi i obficie zlewajacymi sie gesta ciepla sperma swiety mikolaju

Gość Felicja_Dupodajka
aha i jeszcze chce wibrator czarny o dlugosci 65 cm

Gość Tu każdy jest niewinny
Kasowanie po Ip kłania się :P

a jakby tak im Mikołaj nie przyniósł prezentu tylko dlatego że jakiś bezmyślny cieć \"zrobił porządek\"???? trochę empatii!! idą święta!!!

Gość Felicja_Dupodajka
a jeszcze water gel do sexu analnego bo zabrakło mi

Gość he he
znów usunęła ! Widzisz te przegięcia ! Ale nie szkodzi. Bracki ma też net i z innej sieci będę wysyłał a do moderatora: #$%#%^$%^!!!$!$!

Ja proszę Cię, Drogi Święty Mikołaju aby przestał mnie boleć lewy i prawy nadgarstek, żebym się zawsze wyspała w moim łóżku żeby mi się chciało tak bardzo jak mi się nie chce żeby matura majowa zdała się jakoś dobrze aby mnie oświeciło gdzie iść na studia żebym była najukochańszą kobietą dla mojego faceta żeby nie spotkała mnie niechciana ciąża aby przez cały rok w moim domu było pełno owoców żeby tampony nie przemakały no i żeby mi dobrze poszło na konkursie w styczniu.. :) starałam się być grzeczna, może czasem mi nie wychodziło, ale wszystko było szczere i prosto z serduszka!

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeby mnie moj chlopak bardziej kochał, okazywal mi wiecej uczuc... bardzo mi brakuje dowodow milosci, wyznan, czulych slowek...

A ja Mikołaju prosze cie o to zeby komp. sie nie zawieszał kiedy pracuje i nowy garnierek moze w białym kolorze dla odmiany. A tak na powaznie duzooooooooooooo sukcesów w pracy!!!!!!!!!!!

Gość he he
Widzę.

Gość he he
Sssilly - dostałaś coś od Mikołaja ?

Gość he he
Też czekolady :)

Aaa wkurzają mnie wszyscy swoimi durnymi gadkami... :o Wyślę ich wszystkich na księżyc. :p

Gość he he
jeśli nawet, to niech kasują tylko to co uważają za przegięcie, albo coś co im się nie podoba, ale normalnie piszę a ona kasuje mi zwykłe teksty ! Absurd.

\"Wszelkie obraźliwe/wulgarne/ordynarne/nic nie wnoszące do dyskusji posty możesz podawać jako propozycje do skasowania na Śmietnik\" 10. Treści sprzeczne z prawem polskim będą usuwane. W tym zawiera się m.in. pedofilia, zoofilia, nawoływanie do nienawiści, lżenie, pomówienia, podszywanie się i podawanie personaliów osób trzecich bez ich zgody itd. to nie było naruszone, przynajmniej na tym temacie.

Że mam sobie męża znaleźć. Haha! A tak poważnie to wszyscy mi serio trują, że wreszcie mogłabym się z kimś związać, bo od roku jestem sama. I co z tego? :o Boshe... mam dopiero 20 lat, a oni by chcieli, żebym za mąż wychodziła chyba. :p

Poprosiłabym grzecznie o zdrowie dla rodziny i najbliższych no i żeby mama wreszcie wygrała w lotka to rodzice mogliby sobie kupić wymarzony dom, z dala od beznadziejnych sąsiadów (którzy zostawiają na parkingu publicznym kartki za wycieraczkami z tekstem \"to moje miejsce\" i usunęli wszystkie ławki z osiedla oraz zabronili administracji stawiać nowych bo cytuję: \"wandale (tzn. młodzież- przyp. autora) chleją na nich piwo\" :o ). I żeby przyszły rok był przynajmniej tak dobry jak ten :) Ps. Buty snowboardowe dostanę od swojego Ukochanego, także tym Mikołaju nie zawracaj sobie głowy :P