Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

tutaj umieszczamy listy do św Mikołaja

Polecane posty

to ja bym chciala by chlopak / facet (niewiem bo to nie widzialam 5 lat) zadzwonił do mnie teraz i spytal co slychac i zapytal czy pojdziemy na piwo . ew moze lezec na wycieraczce zakneblowany przez Ciebie Mikołaju . no ale niewiem zadzwonic do niego moze skoro taki magiczny dzien?:( (nie mam numeru ale to bym jakos zdobyla noo:D) a. mikolaju. jesli ma kogos to mozesz ja wypatroszyc i podarowac jakiemus desperatowi z erotycznego na kafe!:D

Gość suguska
ja bym chciala zeby mnie ktos pokochal miloscia ktora nie ogranicza

Gość tak ma wasy
chce tego kolege 😭

Gość Kochany Swięty Mikołaju
Nie proszę Cię o pieniądze - umiem na nie zarobić. Nie proszę Cię o szczęście - leży ono w moich rękach. Nie proszę Cię o powodzenie, gdyż zależy ono od mojej kreatywności. Mam jednak prośbę. Ogromną. Proszę Cię o to, żebyś cofnął czas do chwili, kiedy w moim życiu był Ktoś, komu chciałam oddać życie. Nie chcę nic więcej. Chcę tylko jego. Nic innego do szczęścia nie jest mi potrzebne.

Gość Mikołaj j
przykro mi .Czas bedzie plynal , a wy macie sie starzec i umrzec .

a ja bym chciala dostac od Mikolaja szczescie - w tym zawiera sie wszystko, co sie na nie sklada :) Chcialabym jeszcze, zeby moj ex przyszedl do mnie i poprosil mnie o powrot. I wtedy chcialabym mu powiedziec dwa magiczne slowa: "Za pozno" :D

ja to chcę tylko aparat Nikon perfumę wiesz którą bo mi się kończy nowego lapciora samurajski miecz bo zawsze chciałem mieć nowy zegarek i to najlepiej ten co ostatnio widziałem zestaw kina domowego nowy latawiec tylko że większy wiatrówkę nową mp3 w sumie mam ale od przybytku głowa nie boli więcej życzeń nie pamiętam ale jak coś sobie przypomnę to napewno dopiszę aha........ byłem grzeczny :p

Gość a ja bym chciala prosic
zeby operacja taty sie udala

Drogi Mikołaju najpierw chciałam egoistycznie poprosić o kogoś. żebyś mi go Mikołaju przyniósł związanego pod drzwi. ale to by nie było zbyt fajne dla niego, więc chciałabym po prostu mu się podobać. ale wiem że takiego cudu to nawet święty Mikołaj nie dokona, więc naprawdę to proszę o dziewczynę dla niego. flaki sobie wyprułam...

Gość Do Św. Mikołaja
Uprzejmie prosze o nowy domek i nowego męża. Byłam grzeczną dziewczynką dosc dlugo. I chociaż teraz jestem lekko niegrzeczna to moje ogólne zasługi predestynują mnie do otrzymania tego prezentu. Z góry dziekuję. :)

- o zdrowie moje i moich najblizszych - o lepsza prace - o jednego, no dwoch przyjaciol - o te jedna, jedyna, najwazniejsza osobe ogolnie, zebym byl szczesliwy :)

Gość Święty Mikołaju proszę
zabierz mnie stąd, bo nie radzę już sobie. Tylko, żeby nie bolało.

Gość entaleczka
a ja proszę żeby przyszły rok był choć tak dobry jak ten..... sukcesy w szkole, szczęśliwa miłość i zdrowie dla mnie i najbliższych

Gość all I want for Christmas...
is YOU :) beee

Gość huńćwok
chciałbym być dla kogoś najnajnajnajważniejsza na caaałym świecie świecie

Gość Moniś18
Św.Mikołaju nie proszę o nic dla mnie!!!! Chciałabym aby mój przyjaciel był szczęsliwy żeby jednak jego nowa dziewczyna nie była w ciązy a jak będzie to żeby byli bardzo szczęsliwi, żeby im sie ułożyło i żeby los oszczędził im przykrości, żeby moją przyjaciółką zaopiekował się jakis troskliwy męzczyzna, żeby w jego ramionach odnalazła spokuj bezpieczeństwo i duuużo miłośc. Ps. Chcę zdac mature :P

Gość zeby seksownie
wyglądała w cudnym gorsecie i pończochach dla mojego męża-mam male piersi,celulit i rozstepy:((

Gość O Niego
Tylko o Niego.

i jeszcze proszę o: - nowych rodziców (a przynajmniej likwidację starych) - likwidację wszystkich cholernych szczurów - psa (no co?!!) - i spełnienie wszystkich pozostałych życzeń z tego tematu.

Gość aaniołłek
a ja prosze o dzidziusia , zebym wkońcu zaszła w ciąże

a ja poproszę o miłość a dom zbudujemu sobie razem ;) Dziękuję Ci Mikołaju 👄 byłam naprawdę bardzo grzeczna ;)

Gość a ja poproszę...
o więcej pewności siebie, ładne wysławianie się.. no i narzeczonego ;)