Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHA MYSZA.

CHYBA SIE ZATRULAM-POMOCYYY!!!!

Polecane posty

Gość CICHA MYSZA.

CICHA MYSZA. Hej, ja tu juz mialam zalozony topic /pekla prezerwatywa/. W niedziele bylam z chlopAkiem na urodzinach, nie wiem ,ale od tego czasu, jak przyszlam do domu mialam okropne gazy, bolal mnie brzuch, potem mialam biegunke /2 razy/ i do dzis-czuje ten brzuch , /to nie boli ale jakby odczuwam mocniej ze ten brzuch jest/ Jest mi mdlo od kilku dni, z rana nic nie jem bo mnie na wymioty bierze,/ale nie wymiotowalam / blada jestem , slabo mi...glowa mnie boli troszke... Moze to efekt przeziebienia- w ostatni piatek mialam okropny katar, teraz katAr nie leje sie tak, ale jest jakby ,,zbity,,, jak wydmuch*je to takie zotle jest i zielone i wypluwam z rana gulke zolta:/ Wczoraj wypilam troszke pepsi odgazowanej , podobno pomaga na zatrucia.. ale nic nie pomoglo , bo dzis znowu to samo, mdlo i mdlo... prosze pomozcie, bo ja juz tego nie wytrzymam, jestem za granica... CO to jest....ja chce sie normalnie czuc!

Gość CICHA MYSZA.
caly czas mi mdlo ,ale nad ranem najbardziej plus lekki bol glowy...:/ kiedy to sie skonczy..