Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia_oniryczne

Błagam o pomoc-schizofrenia paranoidalna

Polecane posty

Gość Kobiecarz56
Schizofrenia to opetanie przez duchy (pasozyty astralne) chorzy slysza obce glosy ktore z osobowoscia chorego nie maja nic wspolnego. Moj kolega z klubu "Parapsychologia" skutecznie oczyszcza takie dotkniete osoby. Napisz pod hamster46@tlen.pl to powiem dalej co robic!

Gość moze poczytaj na forach albo
Gość ja też jestem zmęczona
Ach... Widzę, że temat stary, ale gdyby ktoś potrzebował - jestem tu mogę pomóc. 18 lat żyłam ze schizofreniczką pod jednym dachem i do tego była moją matką.

Gość gość
Jestem chora na schizofrenie paranoidalna gdyby nie mój chłopak nie było by mnie tutaj zabiłabym sie próbowałam to zrobić kilkakrotnie. Słyszę głosy widze ludzi których tak naprawde nie ma ,nie wiem co robić . Przestałam brać leki bo ciągle spałam ketre 800 mg zolasta 30 mg chloropretiksol i relanium. Mam dość widze krew na ścianach uarłuch ludzi którzy wołają o pomoc a potem wstają w lesie i są żywi ,. Dzieciece nóżki odkrojane i rączki od reszty ciała, facet w czapce natrętnie mniew prześladuje karze mi robić różne rzeczy np skoczyć z balkonu na 2 piętrze uratował mnie mój chłopak w ostatniej chwili zaczęłam pić piwo bo to mi na krótki okres pomagało , boję sie wyjś ć na ulice bo ktoś może mi zrobić krzywde. Bywało tak że nie mogłam iść do toalety i załatwiałam sie pod siebie.Zabrali mi dziecko , matka i ojciec mnie nie chcą znać nie wiem co dalej średnio co 6-8 miesięcy przebywam w szpitalu ludzie chcą mi zrobić krzywde dziwnie na mnie patrzą podstępnie złowrogo, oni chcą mojej śmierci a ja sie jej boje Mam też wizje tego co będzie apokalisa świętego Jana. Jest jedna opcja albo my sie zabijemy jako naród Boga albo uderzy w nas kometa.Prosze potrzebuje pomocy bo sama juiż tgego nie ogarniam . Dostałam rente czasami siedze przed oknem długimi godzinami i patrze na świat zza firanki. Widze ludzi szczęśliwych zaganianych a ja co nic pustka. Kocham mojego partnera tylko on mnie rozumie bo też jest chory na te chorobe tylko ma inne objawy jestem z nim już 18 lat i jest bardzo ważny dla mnie . Odwiedza mnie w szpitalu daje mi miłość której nigdy nie miałam . a jednak nie mogę sobie poradzić z wizjami głosami itp. Kiedyś nie byłam chora uczyłam się dobrze zwłaszcza z polskiego. DLACZEGO LUDZIE SĄ PODLI DO INNYCH ktoś mi pomorze

Gość gość
"Słyszę głosy widze ludzi których tak naprawde nie ma " A co jeśli są, tylko większość ludzi ich nie widzi?:classic_cool:

Gość gość
Jejku bardzo Ci wspolczuje! Ale nie mozesz przestac brac lekow! Moze pojdz do lekarza niech Ci przepisze inne leki?Dobrze, ze masz oparcie w partnerze!Mam kolezanke, ktora jest chora na schizofrenie, ale az takich objawow nie miala..trzymaj sie cieplutko!

Gość gość
wyrzekni sie wszystkich zlych duchow kture mogą być w tobie wimie jezusa wyrzekni sie wszelich praw jakie złe duchy mogły sobie roscić do twojego zycia w imie jezusa i powiedz zamieniam wszelkie przeklenstwa na błogosławiestwa mów wyrzucem je z siebie w imie jezusa wiele razy powtarza i zobacz co bedzie się działo idz do spowiedzi zrob i dobry rachunek summienia z całego zycia przyjmuj komunie swietą załuj za wszystkie grzechy z całego zycia ja tesz słyszałem głosy byłem ulekarza stwierdzili ze schizofremia paranoidalna byłem wszpitalu psychiatrycznym okazało sie po czasie ze to były złe duchy i terz słyszałem głosy na poczatku przyjmowałem leki i nie pomagały ale sie spowiadałem modliłem sie przyjmowałem komunie swieta i wyszła prawda ze to złe duchy wytwarzały te głosy wemnie i w głowie

Gość joowwita
W takiej sytuacji trzeba regularnie chodzić na wizyty do lekarza i brać leki. Jeśli uważamy, że coś jest nie tak, to tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ macie namiar na naprawdę dobrych specjalistów . Zawsze też można skonsultować leki z psychiatrą z Psychomiedic.

Gość gość
lekarze to kłamcy, szarlatani, tylko modlitwa może pomóc ludzie zrozumcie, że schizofrenia to opętanie przez demony! złe duchy! tylko modlitwa i kośściół, spowiedź mogą pomóc

Gość Niewolnik  0
Schizofrenia nie istnieje taka choroba, robią z nas idiotow bo mają jakiś chory cel, prawie wszyscy mają niedobór witaminy b3, ograniczony umysł przez czip, celowo zablokowali rozum , żebyśmy byli tępi i nie umieli się bronić. Nie ma się co przejmować, już niedługo wolność.