Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angieski

Przetłumaczy mi ktos na angielski??

Polecane posty

Gość angieski

Martyna dostała wiadomość od swojego chlopaka z prosba o spodkanie.Nie miala innych planow na wieczor wiec przyjela propozycje.O 19:00 wyszla z domu i szła w strone parku.Konrad juz tam czekal.Poszlismy na romantyczna kolacje w swietle świec.Pijąc wino rozmawialismy o swoich planach na przyszlosc.Zlapal mnie za rece i powiedzial ze bardzo mnie kocha.Po zjedzonej pizzy zaczelismy wracac do domu.W miejscu gdzie mielismy sie rozejść usiedlismy na chwile na ławce i pogrązylismy sie we wspanialym pocalunku.

Gość angieski
znajdzie sie ktos kto to przetłumaczy?

Gość o ile pamietam
co to jest spodkanie ? :P

Gość rzeczywiscie romantyczna
kolacja jesli pizze jedli ;) Martna get msg from her bf with a question about meeting. She didn't have any plans for d evening so she agreed. At 7p.m. she went out form home to d park. Konrad was already waiting there for her. We went for romantic dinner in d candles light. Drinking d wine we were talking about our plans for d future. He took my hands (catched my hands) and told me that he loves me much. After we've eaten pizza we were going hom. In d place when we should part we sit on d desk and we fall in wonderfull kiss. Dodam ze zapewne sa tam bledy :P

Gość uparrrta
Martyna dostała wiadomość od swojego chlopaka z prosba o spodkanie.Nie miala innych planow na wieczor wiec przyjela propozycje.O 19:00 wyszla z domu i szła w strone parku.Konrad juz tam czekal.Poszlismy na romantyczna kolacje w swietle świec.Pijąc wino rozmawialismy o swoich planach na przyszlosc.Zlapal mnie za rece i powiedzial ze bardzo mnie kocha.Po zjedzonej pizzy zaczelismy wracac do domu.W miejscu gdzie mielismy sie rozejść usiedlismy na chwile na ławce i pogrązylismy sie we wspanialym pocalunku. Martyna got a message from her boyfriend with a request for a meeting. She hadn't any other plans for the evening so she took his proposition. At 7p.m. she left home and was walking due to the park. Kondrad had been already waiting for her. We had a romantic supper with the candles. Drinking wine we talked about our plans for the future. She took my hands and said that he loved me. After eated pizza we went back home. At the place where we were supposed to rozejść się, we sat on a ławka for a while and we kissed. ale shit :o

Gość angieski
dziekuje bardzo