Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinikahxc

Gdzie znajde faceta z nadwaga?

Polecane posty

Gość Halinikahxc

Gość ja takiego znalazłam na imprez
ie ale nie oddam:P Bo jest kochany:)

Gość Halinikahxc
szkoda ze nie mozesz odstapic

Gość Halinikahxc
wiele bym za takiego dałą mam doła

Gość szukajcie a znajdziecie ludki
U mnie :) ale ja go za bardzo kocham, żeby go odstąpić :D:D:D:D:D szukaj, szukaj, może znajdziesz :D:D:D

Gość lalunia z klasa
wietrze prowokacje... kto normalny chcialby faceta z nadwagą ? bo ja na pewno nie chciałabym :-o

Gość huńćwok
lalunia z klasa, jesteś pusta.

Gość huńćwok
i głupia.

Gość szukajcie a znajdziecie ludki
lalunia, a Ty masz faceta???????? chyba nie, co??? bo jaki normalny facet chciałby laskę bez mózgu???????????? :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Po co chcesz faceta z nadwagą
Ja mam takiego od 5 lat i z roku na rok jest z nim coraz gorzej. Wyglądamy razem coraz dziwniej bo ja mam anorektyczną figure a on... przeraża mnie co bedzie za pare lat. Nic do niego nie dociera żeby coś z tym zrobić.

Gość jak mozna chciec grubasa
przeciez oni sA oblesni smierdza bo nie potrafia sie dokladnie umyc zra jak swienie i tak samo zreszta wygladaja, wylaczam tych ktorzy sa grubi przez jakas chorobe ale tych ktorzy robia to sobie przez zaniedbanie tzreba zwalczac

Gość lalunia z klasa
dlaczego zaraz wyzywacie mnie za to, że chce zadbanego faceta ? sama o siebie dbam i chce takiego samego szczupla tylko ze szczuplym kaszalot tylko z wielorybem segregacja rasowa i genetyczna musi byc ;-)

Gość ja takiego znalazłam na imprez
Ja mam bmi 18:classic_cool: A on nie jest jakis wielki i spasiony, ale ma trochę za dużo tkanki tłuszczowej. Gdyby miał taką posturę, ale więcej mięśni, a mnie tłuszczu, wszystko by było ok. Nigdy nie szukałam kogoś z nadwaga, ani nikogo chudego. Ot, po prostu się znalazła taka fajna osoba, a jaka ma wage to jest zupełnie drugorzedna kwestia.

Gość jak mozna chciec grubasa
lalunia masz racje:)

Gość Po co chcesz faceta z nadwagą
"jak mozna chciec grubasa przeciez oni sA oblesni smierdza bo nie potrafia sie dokladnie umyc zra jak swienie i tak samo zreszta wygladaja, wylaczam tych ktorzy sa grubi przez jakas chorobe ale tych ktorzy robia to sobie przez zaniedbanie tzreba zwalczac" Co tzn. zwalczać ? To hitlerowskie podejście :O Ja też nie szukałam celowo faceta z nadwagą ale tak mi się trafiło że ten jest wartościowy, bardzo odpowiedzialny i zasadami! W dzisiejszych czasach to prawdziwa rzadkość! Te wszystkie przystojniaki z którymi się zetknęłam byli tak puści że aż już na rzyganie mnie zbiera jak sobie to przypomnę. A on był inny. Charakter i osobowość jakiej zawsze szukałam. Tylko problem taki że ta nadwaga ostatnimi laty bardzo sie u niego pogłebiła. Chciałby schudnąć ale to tak na zasadzie jak większość dziewczyn chce schudnąć. Wygodniej nic nie robić i być grubym niż sie troche wysilić. I to mnie martwi.

misie są fajne i odpieprzcie się od nich!!! co wam przeszkadza że jakiś facet jest miękki i ciepły i laski chcą się przytulać????!!!!! informacja dla idiotów (i idiotek): nadwaga nie oznacza braku higieny.