Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparklingfrost

choinkowy prezent od niego...

Polecane posty

Gość sparklingfrost

zapytal co bym chciala dostac...odpowiedzialam: narzeczonego! chyba byl troche zdezorientowany powiedzial ze jestem jeszcze za mloda na to;p nie chce mu sie narzucac ale swita to taki fajny okres i fajny moment na jakis przelom w zyciu jakim sa zareczyny... co myslicie?

Gość sparklingfrost

Gość sseebbaa
Ale o co Ci chodzi?

No fajny, fajny, jeżeli obie strony tego chcą :) Ja się zaręczałam 24 grudnia i było... nastrojowo :D Ale nastrojowo to chyba jest zawsze podczas zaręczyn :D Pamiętaj...nic na siłę

Gość sparklingfrost
nic na sile wiem...ale jestesmy razem juz tyle chcialabym zeby to takie bardziej oficjalne bylo...chyba rozumiecie...zareczyny to jest taka jakby obietnica ze sie chce z kims byc i w ogole...zobowiazanie! tym bardziej ze facet moj w tygodniu pracuje w innym miescie...widuje go w weekendy poswieca mi co prawda kazda wolna chwile...praktycznie caly swoj czas kiedy tu jest.... ehhh chcialabym bardzo!

Gość mysle ze spartaczylas
:D

Gość sparklingfrost
slucham?

Gość a jak dlugo jestescie
?

Gość no ja sie wlasnie martwie
ze moj mi sie oswiadczy w swieta :/ a ja nie chce :/ tzn oswiadczyny chce ale nie w swieta :/

Gość Felicja_Dupodajka
a moze on jeste ukrytym homosexualista ????

Gość sparklingfrost
4 lata... dlaczego sie boisz?skoro jestescie razem kochacie sie to nie ma sie czego bac? moj za to sie chyba boi...:(

boje sie bo dla mnie zareczyny powinny byc intymne a swieta to impreza rodzinna wiec dlatego sie boje :/ bo nie chce zeby moja rodzina byla przy oswiadczynach :/

Gość nie przejmuj się
ten się nie oświadczy to inny to zrobi :p

Gość nie przejmuj się
a po ile macie lat?

Gość Felicja_Dupodajka
homo na 100%

Gość sparklingfrost
ja mam 22 on 24...

Gość sparklingfrost
no ja sie wlasnie martwie nie martw sie niczym...skoro on wybral taki moment to moze niech juz tak zostanie? rodzina predzej czy pozniej by sie dowiedziala...a tak?w milej atmosferze rodzinnej swiatecznej...ehhh marzenie:)

Gość nie przejmuj się
no to chyba najwyższy czas, jesli mu zależy na tobie

mimo wszystko mam nadzieje ze to bedzie w moje urodziny (2 tyg pozniej) niz w swieta... no zobaczymy jak to bedzie ale trzymam kciuki ze zareczyny beda w 2008 :P a za Ciebie trzymam kciuki zebys miala w te swieta :)

Gość sparklingfrost
niee chyba raczej nie ja wiecej o tym mowic nie bede....zapytal co chce powiedzialam narzeczonego:P potem zadzwonil drugi raz rozmawialismy i zapytal czy istnieje inna opcja...jakos sie dziwnie poczulam no ale coz nic na sile tak jak juz ktos wyzej powiedzial!

no ja sie właśnie martwie- napomknij mu w rozmowie, ze kolega planuje się Twojej koleżance w święta oświadczyć a Ty uważasz, ze to takie.......... (tu wstaw co chcesz ;) )

Gość 0100101010
no to sa tylko dwie mozliwosc: zaręczy sie albo ucieknie od Ciebie🖐️

Gość sparklingfrost
ale to najwyzszy czas na jakies zobowiazanie na jakies oswiadczenie udowodnienie swojej milosci....moim zdaniem nie ma sie czego bac! jestesmy ze soba 4 lata...dlaczego nie mielibysmy byc narzeczenstwem?przeciez to taki piekny okres.

Gość łudź się dalej
jakby nie był głupi już dawno by to zrobił...

Gość sparklingfrost
nie zamierzam nawet o tym wspominac kolejny raz...jezeli chodzi o ta sprawe to czuje jakby on byl kompletnie niedojrzaly jesli chodzi o cos tak waznego.

ja pamietam ze dostałam piekny pierscionek w wigilie od mojego męża,bylismy sami w pokoju i przy blasku choinki wręczyl mi malenkie pudełeczko...potem pobiegłam do rodzinki sie pochwalic,ale nie bylo to zaskoczeniem bo sama go wybierałam tzn pierscionek.Za 2 latka były oficjalne zareczyny i dostałam drugi,choc nie chciałam ale moj facet sie uparł ze da mi drugi,a było to 2 mce przed slubem.

Gość sparklingfrost
a moj facet mi powiedzial,ze zalezy mi pewnie na pierscionku looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool nie wiem czy to w zartach czy nie ale troche mi dziwnie...

Gość a mój facecik
A ja ze swoim jestem 3 lata, ja mam 22, on 27 lat i jestem przekonana ze mi sie nigdy nie oswiadczy. Czasem pyta (chyba w zartach) kiedy ja go o reke w koncu poprosze. Zartuje sobie pewnie. Ja tez wolałabym intymne zareczyny- zdecydowanie intymne, zadnych swiadków.