Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHA MYSZA..

MDLO MI JUZ KOLEJNY DZIEN, NAJMOCNIEJ RANKIEM-POMOCYYY

Polecane posty

Gość CICHA MYSZA..

Hej, ja tu juz mialam zalozony topic /pekla prezerwatywa/. W niedziele bylam z chlopAkiem na urodzinach, nie wiem ,ale od tego czasu, jak przyszlam do domu mialam okropne gazy, bolal mnie brzuch, potem mialam biegunke /2 razy/ i do dzis-czuje ten brzuch , /to nie boli ale jakby odczuwam mocniej ze ten brzuch jest/ Jest mi mdlo od kilku dni, z rana nic nie jem bo mnie na wymioty bierze,/ale nie wymiotowalam / blada jestem , slabo mi...glowa mnie boli troszke... Moze to efekt przeziebienia- w ostatni piatek mialam okropny katar, teraz katAr nie leje sie tak, ale jest jakby ,,zbity,,, jak wydmuch*je to takie zotle jest i zielone i wypluwam z rana gulke zolta:/ Wczoraj wypilam troszke pepsi odgazowanej , podobno pomaga na zatrucia.. ale nic nie pomoglo , bo dzis znowu to samo, mdlo i mdlo... prosze pomozcie, bo ja juz tego nie wytrzymam, jestem za granica... CO to jest....ja chce sie normalnie czuc! caly czas mi mdlo ,ale nad ranem najbardziej plus lekki bol glowy...:/ kiedy to sie skonczy..

Gość CICHA MYSZA..
UUUO

Gość QrczoczeQ
jak urodzisz to sie skonczy:)

Gość CICHA MYSZA..
no chyba po 5 dniach nie ma takich objawow..

Gość w ciazy jestes

Gość CICHA MYSZA.
jeju, czy sa jakies mile osoby, ktore doradza, a nie tylko stwierdza -jestes w ciazy- brakuje i rady starszej osoby, doswiadczonej, nie mam tu mamy,ktora by mi doradzila.. gdzie teraz jestem i brakuje mi tego bardzo.. :(

Gość CICHA MYSZA.
..,,

Gość dcnjsdkcns
ile masz lat?

Gość CICHA MYSZA.
nie wazny wiek...nie jestem nastolatka..

Gość typowe objawy grypy
za tydzien bedziesz zdrowa:)

Gość CICHA MYSZA.
mam nadzieje, ze tak bedzie...tylko ze to sie ciagnie od niedzieli... caly czas w domu, chcialam chociaz poprasowac ale nici bo za kazdym razem jak sie rusze to mnie mdli..jestem w pozycji na ,,mumie,,-czyli jAK najmniej zbednych ruchow.

Gość to ptasia grypa

przecież to proste - zatrucie pokarmowe. Dużo pij, jedz sucharki i rosołek, niedługo przejdzie. I po 5 dniach się nie ma objawów ciąży

Gość typowe objawy grypy
a kiedy pękla wam ta prezerwatywa??

Gość ciociaa dobraa radaa
nie rozumiem dlaczego nie mozesz po prostu isc do sklepu i kupic test ciazowy. myslisz, ze tu na forum ktos odpowie ci co to jest. to moze byc 1000 roznych rzeczy i 1000 roznych przyczyn. poza tym,pobyt za granica nie przeszkadza w robieniu testow ciazowych. nawet nie musisz znac jezyka, zeby w markecie kupic test. poza tym, jezeli pracujesz to placisz tez za ubezpieczenie zdrowotne - idz do lekarza.

Gość puknij się w czereb
jesooo,dziewczyno ,ciąża nie daje objawow już po kilku dniach,wyluzuj i najlepeij przestan sie ruchac bo jeszcze do tego[jak widac] nie dorosłas[gdzie sie tacy rodzą :o

Gość ciociaa dobraa radaa
a wiem, ze "zagranica" w niczym nie przeszkadza, bo sama nie mieszkam w polsce. i wiesz co? test ciazowy tez tu robilam

Gość CICHA MYSZA.
Ale ja wykluczam ciaze, nie wchodzcie na mnie tak.. nie biore pod uwage ciazy, tylko albo ze cos zjadlam ,albo to dalsza czesc grypy... teraz jest ok, nie mdli mnie, ale rano znowu:(

Gość CICHA MYSZA.