Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masskiss

Pytanie ogólne

Polecane posty

Gość masskiss

Hej dziewczyny;-) Mam pytanie;) Moja dziewczyna bierze tabletki, Harmonet od 1.5 roku. Od jakis 4 miesięcy jej okres stał sie mnie obfity ale dłuższy. Czym to jest spowodowane? Teraz pytanie nr 2. Jak często chodzicie do ginekologa? Mam nadzieje, że tymi pytaniami zadnej z Was nie uraziłem. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi:) pozdrawiam

Gość lalalalalalalalalalalalalala
Spokojnie. Bierze tabletki krótko więc jej się wszystko powoli unormuje. Biorąc tabletki okres jest mniej obfity ale często też krótki. Chociaż u mnie trwa 5 dni. A ginekologa odwiedzam co 3 miesiące - kończą mi się wtedy tabletki (wypisuję max 3 recepty). Gdy nie brałam tabletek to chodziłam 2 razy w roku. Kontrolnie. Raz w roku cytologia.

Gość masskiss
Czyli mam sie nie przejmowac? W takim razie dziękuje bardzo za odpowiedź;) 1.5 roku to krótko? A teraz pytanie z innej półki, tyjecie na zime?:P

przeczytałam że od 4 miesięcy bierze. Sorki. Półtora roku to sporo, ale nie masz czym się martwić. Jeśli ją to martwi niech zapyta swojego ginekologa, ale u mnie też jest różnie. Trwa zwykle 5 dni i jest skąpy, ale raz na jakiś czas troszkę więcej się ze mnie leje niestety.

Gość masskiss
ma dopiero na 9stycznia wizyte. Więc dopiero wtedy zapyta. Ale ma tak juz od 4 miesięcy wiec chyba to normalne. A jak to jest z tym tyciem? :) Wiem wiem głupie pytania ale przepraszam. Pozdrawiam Cię goraco:)

Gość masskiss
A czy np okres macie zawsze tego samgo dnia? Np w niedziele? Czy czasami troszke wczesniej lub póxniej. Powiedzmy jeden dzień:)??

Z tyciem ja nie miałam problemów. Bratowa puchła na jednych tabletkach, na innych było ok. Tabletki powinny być dobrane indywidualnie. Jeśli źle się czuje na tabletkach, ma plamienia, spada libido, występuje suchość w pochwie, czy tyje to niech jej ginekolog zmieni tabletki. Ja zawsze kończę opakowanie w piątek. Okres dostaję różnie - w niedzielę przeważnie, ale jak mam więcej stresu czy jestem przeziębiona to często czekam aż do wtorku, środy na okres. W ciąży nie jestem, a tabletki biorę już 4 lata. Wszystko ok :)

Gość masskiss
okres ma normalnie, bez plamien. Mialbym prośbe. Widze ze bardzo zorientowana jestes jesli chodzi o tabletki. Czy mógłbym czasami do CIebie z pytaniami napisac na maila? Sorrka za takie pytanie. Pozdrawiam

jeśli będę potrafiła odpowiedzieć to zapraszam na gg 1607703

Gość star99
masskiss jak masz jeszcze jakies pytania,to dawaj:) ja tabletki biore juz prawie rok,'okres'nie zawsze wypada w ten sam dzien tygodnia,ginekologa odwiedzam raz na pól roku,jeżeli nie mam potrzeby,zeby isc wczesniej na wizyte

Gość masskiss
narazie mi sie skonczyły ale co jakis czas mi sie nasuwaja i nie chciałbym forum zasmiecac małostkowymi pytaniamia:) Dziekuje dziewczyny za szczere odpowiedzi:) i wyrozumiałosc:)

to bardzo dobrze o Tobie świadczy że martwisz się o zdrowie swojej dziewczyny

Gość masskiss
jestem z nia 2 lata i chciałbym o tabletkach wiedziec jak najwiecej. jej zdrowie najważniejsze bo my mamy troszke lepiej(faceci):_)

Gość star99
eeh,az mi sie lezka w oku zakreciła;)przypomniało mi sie,ze jak ja zaczynałam brac tabletki,to mój chłopak,zamiast mnie sie pytac,to tez na forach internetowych przesiadywał.później sie przyznał:P

Gość masskiss
ja przyznawac sie nie bede:) a co źle, ze pytam tutaj? Pozdrawiam:*