Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Las Vegas Parano

ROZSTEPY!!!!!

Polecane posty

poswiecmy ten topik problemowi ktory napewno trapi nie jedna z nas, tutaj wpisujemy dobre sposoby na ich pozbycie sie oraz najlepsze kosmetyki dostepne na rynku ktore je eliminuja:)ZAPRASZAM

Gość zosia_samosiaaaa
mam niestety te brzydkie biale paski na pupie:( stosuje na nie cepan, dzis 2 dzien, prysznice zimno ciepłe i cwiczenia silowe :) chce wytrwac do konca miesiaca a pozniej zobaczymy :)

Gość No to jak Ty leczysz
Polecam naturalny kolagen,nie ma nic lepszego

Gość zosia_samosiaaaa
jak zalatwisz za polowe ceny to kupuje :P

Gość No to jak Ty leczysz
kolagen jest wart swojej ceny i jest znacznie tanszy od wielu kremów zwazywszy na jego wydajnosc

Gość zosia_samosiaaaa
maśc na blizny o zapachu cebulowym :o ale czego sie nie robi :) teraz czytam na wizazu o fissanie...

Gość bogutka
Polecam krem No scar http://www.sanusmarket.pl/noscar-perla-inkow-zmniejsza-rozjasnia-wygladza-blizny-lagodzi-objawy-tradziku-medica-p-4822.html W sumie jest on najbardziej polecany do blizn, ale przeciez rozstepy to również pewnego rodzaju blizny. Krem jest polecany przez lekarzy przy rozstępach po ciąży - nie zlikwidują ich, bo przecież to rozciągnięta skóra, ale wybielą i spłysą. Resztę może załatwić tylko operacja, niestety;(

Gość taka jedna tylko ja
Mnie pomagały regularnie stosowane suplementy wit B complex skrzyp z witaminami Capivit wit C rozpuszczalna 1000 mg nawet jak nie wcieram zadncyh kremów ani nie robię peelingów rozstępy bledną, stają się mniej widoczne, krótsze i płytsze Dobre są też preparaty Dax Cosmetics krem do mikrodermabrazji blizn i rozstepów (ok 50 zł) oraz Bielendy Streve Active Cream (ok 20 zł) jest też nowy Ziaji, Rebuild, który właśnie testuję No Scar pewnie też jest dobry, ale tego jeszcze nie miałam, testowałam Cepan i Contractubex ale ich konsystencja i cebulowy zapach mnie zniechęcały i nie byłam systematyczna