Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_aligatorka

Chusteczki nawilżane dla niemowląt

Polecane posty

Dziewczyny, jakich używacie? szukam czegoś niedrogiego i ładnie pachnącego. Do tej pory używałam Pampers, ale wychodzą dość drogo na miesiąc ....

Gość upupupu
ja kupuje dzidzusie w kauflandzie-opak 2x72szt+40 szt kosztuje 8,99-sa troszke mniej tłuste niz pampersy taka cena tylko w kauflandzie-w innych marketach tylko 72 szt tyle kosztuja

Gość upupupu
tłuste-nawilzone miało byc-ale bdb wycieraja zarowno pupe jak i buzke

a ja kupuje dzidziuś 15 zł za 3 paczki, albo tip z reala za jakieś 5 zł paczka i są tez dobre, moja córka jest alergikiem i dobrze je toleruje

Gość upupupu
ja z dzidziusiow jestem zadowolona-maja delikatniejszy zapach niz pampersy moon ale trzy paczki w takich ilosciaj jak pisałam wyzej 72,72 i 40 szt? bo one tak sa pakowane w trojpak ale 9zł a 15 to jest roznica

Gość upupupu
tych z reala nie znam

nie wiem czy wszystkie 3 paczki sa po 72 sztuki... nie chce teraz budzic małej, bo te chusteczki ma w jej pokoju w szufladzie łóżka, ale wydaje mi sie że wszystkie 3 sa po 72, bo napisane było 1 gratis

Ja kupiłam teraz w plusie dzidziusie trójpak za chyba 14 zlotych i sa po 63 w paczce

ja przed chwila sprawdzałm w tej paczce co mam na wierzchu i jest 72

Gość upupupu
kupowalam jeszcze dada w biedronce ale zielone a nie białe i tez sa ok-cena ok 5 zł za paczke-ale szt nie pamietam

:( to mnie oszukali :( To może zalezy od sklepu? Dla jdnych pakują po 72, a dla innych 63?

tez z bieronki tez w sumie mogły być, zapach ok, ale dla mnie trochę sztywne

ja uzywam z nivei. Place ok 9 zl. I jestem z nich bardzo zadowolona.

Dzidziusie, kupowane na ogół w trójpakach. Śmieszne są te do wrażliwej skóry, różowe opakowanie - wydają się śliskie, a skóra przez chwilę jest mokro-tłusta. Po czym to coś znika i skóra jest czysta. Pampersy i inne też kupuję, tyle że rzadziej.

ja wyprobowalam kilka rodzajów chusteczek.poprzestalysmy na dzidziusiu(niebieskie)-sa super.. tipa kupilam raz i uwazam ze smierdza,sa sztywne i beznadziejne.te z lidla-porazka-sztywne i w góle ble! .dobre sa jeszcze nivea .

Gość pomogę wam
dla mnie najlepsze nivei - super zapach i idealnie nawilżone - ale fakt, w sumie najdrozsze. Pampersy wcale nie najdrozsze - fajne są te z lawendą. Z tanszych baby dream z Rossmana i ew. dada, tylko w tych dwóch ostatnich denerwuje mnie, ze źle wychodza z paczki - po 2 i zaraz ciąg sie urywa, trzeba wyciągac na nowo, beznadzieja. No i dada srednio nawilżone.