Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
艂atwiej jest jak wyci膮gniesz sobie cen贸wk臋 zza pasa...ja tak robi艂am. Troch臋 si臋 nabiega艂am ale zam贸wienie przesz艂o :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Najlepiej jak b臋dziecie na zam贸wieniu we dwie...Ty b臋dziesz siedzie膰 przy komputerze,kole偶anka b臋dzie chodzi膰 po sklepie i krzycze膰 Ci co i ile zam贸wi膰...Hahaha;-). A tak szczerze to kolektor jest najlepszy...i musi przej艣膰 zam贸wienie...ja robi艂am dzie艅 po wdro偶eniu i przesz艂o bez problemu. Chyba,ze net Ci nie dzia艂a. A jak co艣 si臋 na kolektor nie nabije albo o czym艣 zapomnisz, to przecie偶 wy艣wietla Ci si臋 ca艂e zam贸wienie i mo偶esz z katalogu dom贸wi膰 albo zmieni膰 ilo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki dziewczyny za pomoc pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny jak rozbic stand wawel na sztuki.....Dzieki za info

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny a jak si臋 drukuje etykiety ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I wie kto艣 mo偶e jak si臋 ksi臋guje wp艂aty do banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
drukowanie cen: raporty- marketing-listwy cenowe-wczytaj ( wyskoczy szare okienko tam gdzie okienko z kodem kreskowym trzeba zeskanowa膰 kod z produktu) i tak po kolei wszystkie produkty na kt贸re potrzebne s膮 ci cen贸wki. Nast臋pnie drukuj i finito...usmiech.gif PS> mo偶e ci wyskakiwa膰 komunikat czy pozostawi膰 zawarto艣膰 folderu czy co艣 takiego ja zawsze klikam pozostaw.jak nie potrzebujesz ju偶 tych cen wciska膰 kasuj wszystkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
K...a co za burdel bo ju偶 s艂贸w mi brakuje.Komu jeszcze nie wchodz膮 ceny promocyjne,po艂owa towaru nie wchodzi do systemu bo przy inwentaryzacji nie by艂o go na sklepie,dostawa przysz艂a i stoi na magazynie bo jak mo偶na j膮 roz艂o偶y膰 nie maj膮c jej w systemie a co to za system do d**y gdzie nikt nic nie wie nawet nie ma kogo si臋 zapyta膰 bo wszyscy r臋ce umywaj膮.Jak wy dziewczyny dajecie sobie rad臋,czy wszystko u was gra czy wy te偶 macie takie problemy.Ja ju偶 nie wiem co mam klientom gada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kochana my tez tak mamy,muszisz przyzwyczai膰 sie do ba艂aganu tu w tej firmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nasza regionalna dzi艣 zab艂ysn臋艂a,偶e w pon.i wtorek mia艂y艣my mie膰 dostawy ale ich nie by艂o. haha Da艂o si臋 zauwa偶y膰,偶e dostawa nie dotar艂a. Po kilkukrotnym ataku tel.na magazyn si臋 dowiedzia艂am,偶e mieli inwentur臋.! 艁a艂....Wcze艣niej tego nie wiedzieli?Czy mo偶e region mia艂 nas poinformowa膰-czego nie zrobi艂. Wspomnia艂am sobie PANI膭 JARYSZ . Ta kompetentna kobieta zawsze o wszystkim informowa艂a przed czasem a nie po.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie dajcie ten towar o kt贸ry prosz膮 klienci bo ja dzi艣 przez te braki mia艂am nieca艂y tysi膮c obrotu:-/ ca艂y czas tylko m贸wi臋 nie ma, chwilowo nie ma, czekamy na dostaw臋 itd:-/ tracimy klient贸w przez ta spo偶ywke i braki kosmetyk贸w na p贸艂kach:-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o stand Wawel to najpierw trzeba go zaksi臋gowa膰 jako substrat a potem rozbi膰 na produkty. A wyp艂ata do banku to w operacjach finansowych. By艂o to ju偶 wa艂kowane. W mailu te偶 by艂o chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brak s艂贸w na to wszystko a na magazynie to ju偶 kompletnie nic nie wiedz膮 ka偶dy m贸wi co艣 innego r臋ce opadaj膮 o regionalnych ju偶 nie wspomn臋 dlaczego to oni nie przekazuja info kiedy zam贸wienie i dostawa o ka偶dych zmianach na magazynie zawsze nas informowa艂a p. MARZENA nasza kachana a teraz dowidywac trzeba sie samemu i jeszcze w b艂膮d wpowadzaja halo g贸ra obudzcie sie !!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powinni nam p艂acic szkodliwe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nasz p.B......... fajny jest zawsze mega pozytywnie nastawiony,zawsze odbiera tel. lub oddzwania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je偶eli chodzi o zaleg艂e dostawy i MM to magazyn m贸wi,偶e oni s膮 po inwentaryzacji i zaleg艂ych nie wysy艂aj膮. Moja z 14 do tej pory nie dotar艂a. Informatyk mi na szcz臋艣cie pom贸g艂 i zaksi臋gowa艂 jak j膮 zeskanowalam kolektorem. Tylko 偶e cz臋艣膰 towaru nie wesz艂a-s艂odycze i produkty 艣wi膮teczne. I teraz nie ma jak tego zaksi臋gowa膰. Informatyk m贸wi,偶e to wina magazynu a magazyn,偶e informatyk贸w. Moim zdaniem magazynu-nie mieli wprowadzonego nowego towaru jeszcze i dlatego nie wszed艂 mi ten towar. Masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bartosz na prawde jest spoko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak Bartek spoko jest zara偶a optymizmem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh a moze na niego lecicie ze tak zachwalacie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny!!!! Miejcie wyj..ane na wszystko i przesta艅cie si臋 przejmowa膰!!! jak oni nam to My im. u nas dostawa by艂a 3 tyg temu, towaru zero na p贸艂kach, klienci jak wchodz膮 i pytaj膮, to wiecznie s艂ysz膮 NIE MA Bo dostawa nie dojecha艂a a cz艂owiek odpowiadaj膮cy za region sam nie wie na jakiej planecie 偶yje!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Produkty skanowane kolektorem nie wchodz膮 wszystkie, bo kolektor zwyczajnie nie "widzi" nowo艣ci - to samo b臋dzie przy robieniu zam贸wienia. Robi臋 wi臋c cz臋艣膰 zam贸wienia za pomoc膮 kolektora, a nowo艣ci dopisuj臋 z katalogu. A dostaw臋 skanowa艂am czytnikiem przy kasie i nowo艣ci od razu da艂o si臋 doda膰, te偶 za pomoc膮 katalogu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak macie racje dziewczynki! Bartek jest ok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co tu czytam, nasz Bart艂omiej chyba najbardziej w porz膮dku, je艣li chodzi o pozosta艂ych kr nie wypowiadam si臋. Ile jeszcze b臋dziemy czeka艂y na towar, klienci odchodz膮, braki totalne, na p贸艂kach pusto, nie wiadomo jak si臋 t艂umaczy膰, to jest chore.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten WAsz Bartek tez chce emaila co tydzien z utargami dziewczyn,czy to jest wymys艂 p.Z

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wcale si臋 nie zdziwie jesli to jej pomys艂 bo to nale偶y chyba do jej obowi膮zkow i mam wra偶enie ze zwala na nas poprostu cz臋艣膰 swojej roboty......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie sie wydaje,ze ona nas zastrasza,bo najwazniejszy to jest obr贸t ca艂ego sklepu,i to penie magluja na zebraniach,a nie ktora jak pracuje z osobna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ze pustki to naweyt mi sie juz pisac nie chce a powiedzcie mi co ze stojakiem i towarem z artykulami szkolnymi ? nie tym co musialysmy oddac tylko tym drugim?dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny a czy mamy pisa膰 dalej te utargi do regionalnej na koniec dnia czy ju偶 nie skoro jakies tabelki wymyslila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny czy dosta艂y艣cie w tym tygodniu MM-ki do dostaw?. Bo u mnie zero.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123 ola
mm-ki nie ma dostawa na magazynie klienci w艣ciekli p贸艂ki puste magazyn twierdzi 偶e mm wys艂a艂 a 偶e jej brak to wina systemu jak tak dalej b臋dzie to w grudniu b臋dziemy sprzedawa膰 papryke i og贸rki gratulacje dla tego kto wymy艣li艂 ten chory system

Udost臋pnij ten post