Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
bo w tej firmie wszystko jest na odwr贸t ! i do g贸ry nogami i wogole do d**y :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a jak tam kontrole??? ucich艂o co nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przy du偶ych obrotach w tygodniu, w nagrod臋 wolne soboty hurrraa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co to za bzdura, my w sobot臋 mamy wi臋kszy utarg ni偶 w tygodniu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 potwierdzam- tak, czuj臋 si臋 zastraszana, czuj臋 偶e wywierana jest na mnie presja, 偶e sprzeda偶 jest nie taka jak膮 chcia艂by mie膰 region. I mam ju偶 tego wszystkiego dosy膰!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odejdz w ko艅cu, sko艅cz膮 si臋 twoje problemy, idz do polomarketu albo biedroniki, tam nie ma problem贸w!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To za twoja swietna rada powinnismy odejsc prawie wszystkie a skoro jest ci tak dobrze to moze jestes pupilem regionu? A zastraszane jestesmy praktycznie wszystkie i wiemy ze trzeba cos z tym zrobic tylko latwiej napisac niz rzeczywiscie zaczac dzialac bo nie jest to takie proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wizytacje na sklepach nadal s膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem wam tak szczerze 偶e od kiedy towar lepszy to utargi wzros艂y, chyba zrozumienieli ze z t膮 spo偶ywka to pora偶ka.., mamy czasami nawet 3 tys utargu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak to jest mo偶liwe droga kole偶anko 偶e zarabiasz 1820 na r臋ke skoro ja jestem kierowniczk膮 sklepu i na r臋k臋 dostaj臋 1500;/ to jest kolosalna r贸偶nica;/ chyba czas st膮d spada膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak kolezanki sa r贸znice kolosalne w wyp艂atach,a szczeg贸lnie miedzy starymi pracownikami oczewiscie oni maja mniej wyp艂aty niz ci nowi,normalnie zenada w tej firmie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem stara kierowniczk膮 i mam na r臋k臋 ok 1820 a podwyzk臋 mam dzi臋ki starej mojej regionalnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pitole no ja mam 1700 od 6 lat!!! niezmiennie... no kiedy艣 te 6 lat temu na pocz膮tek to mo偶e nie bylo 藕le ale czasy si臋 zmieni艂y ... inne firmy cho膰by inflacyjne co rok daj膮 ... a tu odpowiedzialno艣膰 jak drektor a kasa jak ehhh brak s艂ow ... a to 偶e nowe maj膮 wi臋cej to ju偶 wogole jest mega 偶enada motywacja spada z dnia na dzie艅... wiec zapraszam na kontrol do mnie i prosz臋 rozgl膮da膰 si臋 dobrze by co艣 na mnie znale艣膰... ch臋tnie dam si臋 zwolni膰 bo sama nie odejde... z wiadomych wzgl臋dow... O TAK膭 MOTYWACJ臉 PRACOWNIKOW TOBIE FIRMO KOCHANA CHODZI艁O???? NO TO JEST!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ci sie uda艂o tak jak mnie dostac podwyzke w odpowiednim momencie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie bardzo jej dzi臋kuj臋 za t膮 podwyzk臋 ,bo teraz bym w zyciu nie dosta艂a takiej podwyzki.to by艂a regionalna nigdy jej nie zapomne,dla niej zawsze najwa偶niejszy by艂 pracownik i chcia艂a dla nas jak najlepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ma ktos umowe na zastepce kierownika,jest takie stanowisko w tej fimie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe czy dostaniemy cos na swieta? za te starania musza nam wynagrodzi膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s艂ysza艂am o zast臋pcy kierownika,musisz robi膰 wszystko pod jej nieobecno艣膰 ale na umowie tego nie masz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
WITAMY W DAYLI :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest oszustwo w bia艂y dzien,z tym zastepca kierownika,wkurza mnie to wyzysk i nic wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My pracownicy Dayli napewno nic nie dostaniemy ale higienika napewno tak,wystarczy zobaczyc jak w lubli艅cu obrot podskoczy w tym okresie...tak jak to bylo w grudniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy w tej smiesznej firmie wogole cos jest jak byc powinno? Nie dosc ze niesprawiedliwie dziela kase - starym pracownikom mniej nowym wiecej, o umowach dla zastepcow kierownika nie ma mowy bo jak uslyszalam ostatnio firma nie przewiduje takiego stanowiska bo w sumie jest niepotrzebne- co za glupota- o paskach zapomnij niewazne ze ostatnie byly w zeszlym!! roku i nic nie mozna sprawdzic, brak jakichkolwiek przywilejow dla nas tylko ciagle sie od nas czegos wymaga, wymysla, grozi zwolnieniem,straszy smieszna kontrola i przysyla baaaardzo m膮dre....... maile. Polecac polecac wciskac wciskac naklaniac i najlepiej wejsc klientowi to portfela jak nie chce kupic polecanego po raz setny produktu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a z tymi paskami to juz przegiecie :) nawet nie mamy potwierdzenia ubezpiecznia heh... ja czekam do konca miesiaca i mam zamiar zglosil to tam gdzie trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moim skromnym zdaniem za to co si臋 dzieje teraz w firmie odpowiadaj膮 w 90% dyrektor sprzeda偶y i jego ekipa "kierownik贸w regionalnych". Niestety tak to cz臋sto bywa, jak na wysokim stanowisku znajdzie si臋 kto艣, kto nie ma poj臋cia o tym jak to wszystko powinno si臋 kr臋ci膰 tylko ma w g艂owie jakie艣 wyuczone lub i nie dyrdyma艂y. Tak niekompetentnych i dzia艂aj膮cych na zasadzie zastraszania a nie motywowania ludzi w 偶yciu nie spotka艂am (a mam ju偶 swoje lata). Tak panie Kamilu, jak firma p贸jdzie na dno, to spokojnie mo偶e pan podzi臋kowa膰 panu D. i jego ekipie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tam regiony zach贸d i centrum- przygotowane na jutrzejsz膮 WALK臉 TYGODNIA????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja przy podpisywaniu przed艂u偶enia umowy zapyta艂am o podwy偶k臋 i us艂ysza艂am od regionalnej 偶e na dzie艅 dzisiejszy mog臋 pomarzy膰 albo st膮d spada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂a艣nie my niby zast臋pczynie kierowniczek robimy du偶o a na umowie tego nie mamamy, moja kierowniczka to nawet jak jest to ja musz臋 robi膰 i to nawet du偶o a to przeterminy a to odpisy teraz zwroty nadstan贸w wcze艣niej przemagazynowania, jak co艣 藕le to m贸wi we藕 zadzwo艅 i zapytaj, ona robi tylko zam贸wienia a p臋sje ma wy偶sz膮 odemnie a za co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kole偶anko, dziwi臋 si臋 tylko, 偶e pozwalasz sobie na takie traktowanie. Tak naprawd臋 nie mo偶na. To o czym piszesz jest w obowi膮zku kierownika a nie zast臋pcy, takie sytuacje s膮 dopuszczalne tylko wtedy gdy kierownika nie ma, sama jestem KPS i nie wyobra偶am sobie, 偶eby obarcza膰 swoje kole偶anki moimi obowi膮zkami. To co ja wtedy mia艂abym robi膰? Pi膰 kaw臋? Pierdy pociska膰? Bez przesady. To w艂a艣nie przez takie kierowniczki region ma o nas og贸lnie z艂e zdanie, jedna osoba co艣 przeskrobie a winne potem s膮 wszystkie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma zastepcy kierownika, wiec jak kierownika nie ma niech kazda robi wszystko tak jest najsprawiedliwiej

Udost臋pnij ten post