Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Szukasz pracy? Zdobądź zawód! Zapisz się do Policealnej Szkoły Delta Edukacja na ulicy Szewskiej 17/1 w Krakowie! Posiadamy DARMOWE kierunki takie jak: - Technik Weterynarii - Technik Usług Kosmetycznych - Technik Rachunkowości -Technik Administracji - Technik Informatyk - Florysta -Opiekun Medyczny - Technik BHP i wiele innych Można zapisać się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły. W szkole Delta Edukacja nie płacisz: - wpisowego - czesnego - za sesje egzaminacyjną -egzaminy zawodowe -legitymację, indeks -rezygnację -frekwencję oraz nie podpisujesz żadnej umowy! Nauka jest w 100 % darmowa! W szkole Delta Edukacja do zapisu potrzebujemy świadectwa ukończenia szkoły średniej oraz podania i dwóch zdjęć!

Gość gość
Brak wypłaty

Gość gość
Ciekawe czy jutro będzie ta wypłata........

Gość gość
Tu dziewczyny z dayli nie wypłaty nie mamy :-)

Gość gość
Ojej, naprawdę??? :o I co, i co, i co z tym zrobicie?

Gość gość
14:16 haha Szkoda że nie ma LUBIE TO ! Mialabys U Mnie lajka

Gość gość
14.16 i co i co gónwo z tym zrobimy !

Gość gość
Ale Wy smieszne jestescie naprawdę. Brak słów. Co zrobimy? Nic nie zrobimy tak jak i Ty! Taka wyszczekana jestes to czemu nie zglosisz tego?! Tylko tu pie*rzyc potraficie i nic więcej. A poza tym forum jest od tego żeby się dowiedzieć czy może któraś miala wypłatę a nie żeby jechać po sobie jak po szmatach ! Zastanówcie się !

Gość gość
Dokładnie, chce się czegos dowiedzieć sensownego a tu niektóre "panie" zaraz swój kunszt pokazują, jeśli tak obsługujecie klientki w sklepie to ja już bym Was nie zatrudniała...szkoda słów...na szczęście mam fantastyczne dziewczyny z worka a w zasadzie miałam i sama je sobie dobrałam. U nas nie ma takiej " życzliwości" jaka wypływa z co niektórych wypowiadających się tutaj. I nie dziwcie się później ze ogłoszenia są na wasze miejsce....wstyd!

Gość gość
Najlepiej nie zwracać na te "Panie" uwagi :) Dziewczyny skoro wypłata ma być jutro to przelewy pewnie wyjdą już dziś... Dajcie znać, jak któraś dostanie wypłatę :)

Gość gość
Wiecie czego się obawiam? Że przelewy wyjadą jutro a kasa będzie w pn

Gość gość
Bo w enovie cisza... myślicie ze już nie prowadzą ewidencji w enovie czy o co chdozi?

Gość gość
Oni sami nie wiedzą co z tą firmą zrobić.Mieli dzwonić do wynajmujących i co g****o z tego maja wszystko w d***e im mniej sklepów zostanie tym lepiej.Regionalni będą mieli mniej pracy bo teraz są strasznie zarobieni.Ale wypłata im zostanie bo to jest klasa wyższa od nas i muszą mieć po te ponad 4tyś na rękę a my za najniższą krajową robimy albo jeszcze mniej

Gość gość
Myślę, że jak zawsze robią wszystko na ostatnią chwilę...

Gość gość
Kochaniutka koleżanko z 14:44, ja już zrobiłam, co miałam zrobić: zwolniłam się! Bez głupiego odgrażania się, wymyślania, co zrobię i komu... Miejcież trochę dumy i ambicji, czy naprawdę nie widzicie, że w tej firmie przyszłości nie ma? Ale nie, wy będziecie płakać, nudzić i beczeć, ale w pojedynkę będziecie sklepy prowadzić, złodziejaszków pilnować, zasuwać jak małe samochodziki... Tylko pytanie: po co, za co, dla kogo i jakim kosztem?

Gość gość
Jak już tu nie pracujesz to co Cie to wszystko interesuje? :) Po co się udzielasz i wypowiadasz bez sensu?

Gość gość
Nie uważam moich wypowiedzi za bez sensu, no ale to moje zdanie. A po co? Bo mi was żal :D

Gość gość
I co koleżanko wyżej znalazłaś już pracę ? Długo szukalas ? Jesteś z małego miasta ?

Gość gość
To co robimy to jest każdego indywidualny wybór, więc wydaje mi się, że nie masz prawa się wtrącać :) A żal to może być Ciebie, bo nie masz czym się zająć, tylko publikowaniem swoich wywodów na kafeterii nie swojej firmy.

Gość gość
Wy się tylko tu kłócicie , raz obrażacie kierowniczki , raz regionalnych i tak w koło . Dzisiaj kierowniczki są okropne a jutro będą cudowne , co z wami ?

Gość gość
Poje.... jesteście wszystkie, dużo szczekacie i na tym koniec. Jakbyście lenie śmierdzące chciały to byście pracę znalazły! No ale gdzie kierowniczka pójdzie do pracy do fabryki czy biedronki hehe Fuksem dostały prace kierownika w dayli i teraz nie pójdzie do innej pracy, tylko stanowisko kierownicze marzy się jednej i drugiej No przepraszam przecież wy kierowniczki nie pojdziecie do pracy do biedronki na kasjerkę, bo nie macie doświadczenia na kasie (tak kiedyś moja k mi powiedziała hehe dobre)

Gość gość
A ja się postawiłam swojej KR i wczoraj się dowiedziałam, że Dayli nie podpisze ze mną umowy!! I dobrze mi z tym, bo na oku mam już inną pracę. Ale nie zmienia to faktu, że KR Aneta Pawluk jest strasznie wredną osobą.

Gość gość
Brawo za odwagę i za to źe się dodzwonołaś a ona nie zna się na niczym udaje ale jej nie wychodzi

Gość gość
Brawo za odwagę i za to źe się dodzwonołaś a ona nie zna się na niczym udaje ale jej nie wychodzi

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
gratuluję na pewno się jej należało ,a to tak jest jak się nie ma argumentów i nic się nie wie to najlepiej zwolnić brawa dla koleżanki

Gość gość
Powiem tak na rozmowię o pracę i później parokrotnie podawałam KR Anecie kilka moich pomysłów jak można zachęcić klientów do robienia zakupów- jestem z zawodu kosmetologiem- i za każdym razem słyszałam, że nie, że firma nie ma pieniędzy. A co za pieniądze firma miałaby dawać jeśli robiłabym darmowe makijaże czy diagnostykę skóry. mówiłam, że ja nie chcę za to dodatkowych pieniędzy. Makijaże wykonywałabym swoimi produktami. Ale zawsze słyszałam nie. Dodatkowo co mnie bardzo irytowało to, że jak się do Niej zadzwoniło z jakimś problemem to za każdym razem słyszałam "Ale ja nie wiem" albo "zadzwoń do Kogoś innego" "nie mam pojęcia". A jak przyjeżdżała na sklep to jedynie potrafiła powiiedzieć te kremy przestawcie tu, tutaj dajcie pampersy itp. I oczywiście rozmowy prywatne na zapleczu.

Gość gość
To z takim zawodem bez problemu znajdziesz pracę tak mi się wydaje powodzenia,ja teź juź rozmawiałam w sprawie nowej pracy,mimo źe mam umowę ale szukam jak znajde to odchodze bo nie widzę tego dalej.