Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Ja na poczcie jeszcze nie byłam i utargu tez nie wpłaciłam. Cała moja wypłata czeka na wpłacenie do banku i tak się zastanawiam czemu mam to zrobić najchętniej przetrzymala bym te pieniążki aż do momentu kiedy przeleją wypłatę. Oko za oko

Gość gość
Dziewczyny dzwoniłam do zarządcy.pienuadze dostaniemy z funduszu. Wypłat jyz nie będzie, więc nie ma co liczyć. Trochę to potrwa bo dopiero 12-14 marzec idą do sądu wiec może dopiero być ogłoszenie upadłości. Zanim to wszystko przejdzie to a maju powinny być zaległe pieniądze z funduszu. No chyba, że stanie się cud i firma nie upadnie

Gość gość
Dziewczyny dzisiaj te które jeszcze nie zgłaszał niech zgłoszą sprawę do pipu. Obowiązkowo. Większość z nas już to zrobiła. Zróbmy to wszystkie !

Gość gość
Zgodnie z prawem sanacyjnym wszystkie należności powinny być płacone na bieżąco . Taka sytuacja jest naruszeniem prawa restrukturyzacyjnego i zwykłą kradzieżą . Dziwnie zachowują się nadzorcy postępowania sanacyjnego nie boją się nikogo i niczego . Piszcie zgłoszenia do Prokuratury o złamaniu prawa sanacyjnego.

Gość gość
Dziewczyny jestem po rozmowie z prawnikiem. Pieniądze za wypłaty odzyskamy ale w perspektywie kilku miesięcy. Na dzisiaj sugeruje porozumienie z właścicielami lokali i zdanie im kluczy. Oni wiedzą co trzeba z tym zrobić. Jak my będziemy z nimi do zgody to oni tym bardziej nam pomogą. Pomijam temat rzeczywistego stanu ilościowego i jakościowego na sklepie a stanem w systemie - pytanie kto za to będzie odpowiadał.

Gość gość
Ale syf.Czlowiek pozostawiony sam sobie na lodzie....Zero info ,nic...Co robił sędzia komisarz do tej pory?Mieli to zamknąć już w połowie roku kiedy juz było widać że sanacja to bzdura i niczego na lepsze nie zmienia

Gość gość
P.pseudo regionalna Ewa,to zwykła oszustka!Wyrachowania do granic możliwości,ale niech pani pamięta że za wszystko w życiu się płaci na panią przyjdzie czas.Sumienie kiedyś da o sobie znać.

Gość gość
a co z pitami ? dostał ktoś?zaraz koniec miesiąca a pitów jak nie było tak niema ja poczekam jeszzce do piątku jak nie bedzie ich to zgłaszam to do urzedu skarbowego bo nie mam zamiaru płacić kary za jakis idiotów

Gość gość
Pity zawsze przychodziły 2,3 marzec

Gość gość
Jakiś sklep dzisiaj pracuje?

Gość gość
Z tego co wiem wszystkie są pozamykane. Macie jakieś nowe informacje?

Gość gość
Wypłaty nie będzie bo nie mają kasy. Zarządca powiedzial ze sukcesywnie będą wypłacane gdy odzyskają od Larose

Gość gość
A Laros im nie odda wzięli to na poczet niezaplaconego towaru

Gość gość
Na to ,że zapłacą w marcu , nie liczcie bo długi są tak ogromne , milionowe że dla was nie zostanie ani złotówki . Zresztą nikt nic nie dostanie bo masy sanacyjnej nie ma . ZERO jest na koncie i wszystko zastawione .

Gość gość
A co tam Ewka nawywijała tak z ciekawości pytam bo aż się wierzyć nie chce?

Gość gość
Poprostu masakra jak można tak ludźmi pomiatać

Gość gość
Na żadną inwentaryzacje nie pójdę jakby miało do tego dojść i niech ich szlak trafi.Wyplat nie ma i nie będzie na bank i ich to nie interesuje że mamy swoje potrzeby

Gość gość
Nic jest na urlopie bo mają ferie w jej województwie i kogoś to boli bardzo,a podczas wizyt mówiła że jej nie będzie bo idzie na wolne:)

Gość gość
Jakoś mi się nie chce wierzyć że KR nie dostali wypłat. Za darmo jeżdżą po sklepach i klucze zbierają ? I tracą pieniądze na benzynę na ta zlodziejska firme!

Gość gość
Nie ale mają kartę płatniczą firmy

Gość gość
Ty z 18.43 martw się o siebie a nie o regionalnych!

Gość gość
Dziewczyny słyszałam że wypłata może być dopiero w czerwcu jak dobrze pójdzie

Gość gość
Dostalyscie maila od swoich kierowników? Dot pisma zarządcy do pracowników ? Przeczytajcie sobie..... to już zapewne koniec ...

Gość gość
Od dawna wszystko szło ku upadkowi, wiadomo było, że kasy na wypłaty wreszcie zabraknie - przy takich utargach - a fundusz nie wypłaci kasy od razu, więc skąd to zdziwienie, nie rozumiem. Trzeba było się wcześniej zawijać i zmykać.

Gość gość
Tak to prawda

Gość gość
Dokładnie rok temu była podobna sytuacja z wyplatami, w końcu wpłynęła 19.lutego. może teraz będzie podobnie. Byłam dziś w sądzie pracy ,mam napisany juz wniosek do sądu który napisałam z panem prawnikiem, ale kazał mi go złożyć 1 marca,bo wiele wskazuje na to że do końca miesiąca pieniądze możemy mieć na kontach. Dzwonił Pan gdzieś tam do Krakowa i może nie jest tak źle, wynagrodzenie muszą nam dać.