Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Głupie pytanie , zamknięte nadal . Dużo osób dostało wypowiedzenie z worka ?

Gość gość
Otworzyć to może otworzymy w lutym,regionalni też nic niby nie wiedzą kiedy otwarcia tych sklepów,które zostały. Ktoś jeszcze dostał wypowiedzenie z WS czy tylko 1 osoba?

Gość gość
I możemy się już przygotować na to,że wypłaty znów będą z opóźnieniem tym razem ogromnym bo zero funduszy mają skoro sklepy prawie miesiąc zamknięte ,a o postojowym to już całkowicie zapomnijmy - chociaż się należy.

Gość gość
Podobno więcej dziewczyn dostało takie wypowiedzenia a to dziwne bo pracuje tu od początku Dayli i nigdy work nie wypowiadał umów

Gość gość
Zapewne im też dayli nie płaciło wiec rozwiązali umowę

Gość gość
To wszystkie by dostały, a dopiero jedna osoba potwierdziła ?!

Gość gość
Tak więcej. Ja mam info juz od kilku sklepów.

Gość gość
Wiesz nie wszyscy którzy pracują w Dayli tutaj piszą ,ode Mnie dziewczyny nie dostały ale kto wie może jutro ..

Gość gość
Skoro dostały w worku to ich kierowniczki z dayli też powinny dostać ? Czy to czasami nie jest związane z czym innym ? ale nie piszę bo nie chcę zapeszać.

Gość gość
co masz na myśli "zapeszać" że to koniec, nic dziwnego

Gość gość
Z czym ??? Mi się wydaje ze work miał dość machlojek Dayli i zakończył z nimi współpracę a osoby zatrudnione przez Dayli nic do tego nie mają

Gość gość
Hej dziewczyny czytam wasze wymysly juz od dawna I zal mi was bo ciagle wymyslacie nowe historie z palca wyssane. Zastanowcie sie co piszecie I wymslacie, po co to wszystko robicie wiecej zamieszania niz trzeba.Otworza sklep to otworza a nie to trudno a jesli wam tak zle I nie pasuje wam to droga wolna nikt was na sile nie trzyma. Ale wy nie odejdziecie bo wolicie siedziec tu I plotkowac. A co do work service to nie została rozwiazana z nimi zadna umowa. Zastanówcie sie bo te wasze wymyslone historie czytaja takze ludzie z zewnatrz a potem dziwicie sie ze klienci odchodza. Żal mi was!

Gość gość
to dlaczego dziewczyny dostały wypowiedzenia?

Gość gość
Jak Ci coś nie pasuje to nie czytaj

Gość gość
Jesteś taka głupia czy co?????? chyba wiem co mi dziś poczta przyszło z Worka, rozwiązanie umowy.. Kur,,, trzeba być naprawdę głupia żeby nam wmawiać, że piszemy głupoty..mam Ci zdjęcie wysłać wypowiedzenia.

Gość gość
A pytałas swojej kierowniczki dlaczego to wypowiedzenie ?!

Gość gość
Czy my jeszcze w ogóle otworzymy sklepy?

Gość gość
Głupia to jestes ty ! Ja wiem swoje . A jak dostalas wypowiedzenie to zadzwon do work service I sie dowiesz . Widocznie dostałas kare za swoje wymysły :D to teraz siedz w domu I wymyslaj dalej. Zamiast siedziec I siac ploty weź sie za szukanie nowej pracy bo do tego zespolu widocznie nie pasujesz.

Gość gość
Głupia p***a

Gość gość
o właśnie czy któraś po otrzymaniu wypowiedzenia z ws zadzwoniła do nich z pytaniem dlaczego? być może oni coś wyjaśnią...

Gość gość321
do gościa z 17 53-skąd taka wręcz pewna wypowiedz że z ws nie została rozwiązana żadna umowa ,skąd ma pani takie pewne informacje.prosze o szczerą wypowiedz.

Gość gość
Ta z 17.53 to pewnie któraś z kierowniczek, a nie zdziwiłabym się jak to moja kierowniczka, która najpierw kazała nam szukać sobie pracę a jak o tym komuś z zewnątrz powiedzialysmy to pretensje do nas miała głupia p***a

Gość gość
Nie jestem kierowniczką. A ta która pisze tak ładnie to własnie widać jak jesteś wychowana brak szacunku do innych obyś ty pierwsza wyleciała z dayli. Taka jesteś wygadana to czemu sie ukrywasz nie stac cie na prawdziwe dane boisz sie ze wylecisz !

Gość gość
ja dostalam informace od kierowniczki ze juz nie bedzie ws tylko dayli tzn ws dostanie normalna umowe ale czy to nastapi? nie wiem.

Gość gość
ja dostalam informacje od kierowniczki ze ws ma przejsc na dayli ale czy to prawda?

Gość gość
To ty głupia cizio podaj swoje dane jak taka mądra jesteś bo ja nie mam takiej potrzeby. Mam w d.to całe dayli i panienki które piszą takie głupoty jak ty.

Gość gość
To co nie dowiemy się skąd ta pewność w postach pani powyżej odnośnie zwolnień ws...

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się prowokować kaźda ma juź dość tej niepewności ale nic niezrobimy mysimy czekać:-( ja teź dostałam takie info źe ws mają przejść na umowę o prace