Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiiiii

niech mnie ktoś pocieszy...

Polecane posty

Gość chiiiii

Ech, nie wiem od czego zaczac. Zakonczylam ponad trzyletni zwiazek z narzeczonym, bo poznalam w pracy faceta. Ja mam lat 19, a on 30, przy czym wyglada naprawde... na 23 lata maxymalnie. Spodobal mi sie, jest inteligentny, ma ciekawa osobowosc, fajne zainteresowania... Flirtował troszke ze mna, zaprosil mnie do kina, innym razem spacerowalismy po starówce...I w koncu sie stało. Uprawialismy seks u niego w samochodzie. NIgdy czegos takiego nie przezylam. Nigdy. To bylo cos tak wspanialego. BYl taki czuly, taki delikatny, glaskal mnie, calowal. Nigdy nie bylo mi tak dobrze, z tego co widzialam jemu tez bylo zajebiscie. A teraz... Ja go pragne z kazdym dniem bardziej i bardziej, a miedzy nami panuja relacje czysto kolezenskie. Rozmawiamy, zartujemy, odwozi mnie, ale na pozegnanie dostaje buziaka w policzek. A ja doslownie plonę. Wystarczy ze przechodzi obok mnie i czuje jego zapach, to doslownie wlosy jeza mi sie na rekach. Strasznie to wszystko boli jak sobie przypominam jak namietnie mnie wczesniej calowal. W sumie przy nim non stop jestem podniecona i pragne go zajebiscie... Pisalam mu, prosilam by napisal ze relacje miedzy nami beda juz tylko czysto kolezenskie, ale bylo to pozno w nocy i rano nie odpisal. Nie wiem co mam zrobic :( Jest mi bardzo, bardzo zle :(

Gość moze jest zonaty

Gość santa monicaaaa
może Cię wyhaczył, oddzióbkował i czeka na kolejną zdobycz taki lajf:)

Gość chiiiii
nie jest. ON jest szalony, chodzi wciaz na dyskoteki i korzysta z zycia...

Gość
chciałabym zobaczyć jak się jeżą te włosy na rękach :D