Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vittaminka

Jaki krem pod oczy dla 20latki?? polećcie mi cos

Polecane posty

Gość vittaminka

jakis przeciwzmarszczkowy, nawilzajacy lub rozjasniajacy cienie dla 20 latki. oczywiscie nie za drogi ;)

Powiem szczerze, ze nie mamy duzego wyboru:) wiekszosc takich kremow skierowana jest do pan po 35 roku zycia badz jeszcze starszych:) ja osobiscie uzywam ziaji \"calma HLC\", ma dzialanie kojace, wspomaga ochrone skory i odzywia skore.Dobry i za jedyne 7 badz 8 zlotych:) Z tego co wiem jest jeszcze jakas nowosc z garniera, tez dla mlodszych pan.

Gość vittaminka
a pomoglo na cienie? albo zmarszczki troszke wygladzilo?

Gość skad ty masz kobieto
zmarszczki w wieku 20 lat?:O sadze ze to raczej wydumany problem z sufitu kazdy ma zmarszczki mimiczne

Gość vittaminka
czasem chodze, tak od czasu do czasu. niestety mam male zmarszczki no i cienie :(

Gość vittaminka
jesli mimiczne to bardzo duze :(

vittaminka - jeśli mówisz o \"kurzych łapkach\", masz przesuszoną skórę. kup naprawdę ten dotleniający, możesz też smarować witaminą c (rozpuść tabletkę bez żółtej otoczki w wodzie przegotowanej)

Gość vittaminka
dziekuje, kupie ten dotleniajacy, zobaczymy. a ta witamina na co dobrze wplywa?

vittaminka - a, i może zrób kontrolnie morfologię (to a propos cieni) C uszczelni ci naczynia włosowate pod oczami :) na kurze łapki smaruj wit. a+e (capivit zwykły przekłuj kapsułkę i rozsmaruj zawartośc) zaopatrz się w dobry krem nawilżający :)

Gość vittaminka
dzieki Helli...:) dobranoc

Gość skad ty masz kobieto
tak jak pisalam kazdy ma zmarszczki mimiczne sa bardziej widoczne jesli masz sucha skore tak jak ci reszta napisala przestan chodzic na solarium-ani to ladne ani zdrowe z kremow b. dobry jest iwostin nawilzajacy-lekki, szybko sie wchlania niezly jest tez krem babydream z rossmana (dla dzieci w niebieskim opakowaniu) z ta witamina a+e uwazaj bo nadmiar ci moze tylko zaszkodzic jedz duzo owocow i sporo tluszczow roslinnych nie utwardzonych (oleje, oliwa itp)

Gość tez mam cienie pod oczami
cale zycie, a mam 23 lata. nie ma innego sposobu jak korektor.mama denerwowala sie tymi cieniami jak bylam mala, ale zrobili mi badania i lekarz powiedzial, ze po prostu niektorzy maja taka "urode" (O LI MOZNA TO NAZWAC URODA) uzywac, zelu ze swietlikiem i zielona herbata/ lub babka lancetowata/ lub habrem

Gość rgvwsahgrahbsareh
kup sobie dziewczyno lepiej kompres żelowy na oczy, chowasz do zamrażalnika i zimny nakładasz na oczy, poleż z 15 minut, oczy odpoczną, Ty się zrelaksujesz, nie siedź dużo przed komputererm, rzuć palenie jeśli palisz, na solarium zakładaj okulary-pomijam fakt że promieniowanie jest szkodliwe dla oczu, nie musisz leżeć cały czas w tych okólarach, ale chociaż połowę czasu, rób sobie letnie okłady z herbaty i zamiast kremu dotleniającego, który jest nieodpowiedni w tym wieku dla Ciebie, tak samo jak wszelkie witaminy pod oczy( to z wit C to już w ogóle horror jakiś)!!! kup sobie żel ze świetlikiem lub z chabrem w aptece, nakładaj przed snem pod oczy, lekko wklep opuszkami palców... jeśli teraz zaczniesz stosować silne kosmetyki to rozleniwisz skórę, dzięki czemu teraz nie, ale za 20 lat dopiero będziesz miała zmarszczki.

Gość rgvwsahgrahbsareh
okularach...

Gość No widzisz
Majac 20l nie powinno sie użwać żadnych kosmetyków,to nie jest jeszcze czas:)

Gość dsfsfs
ja zaczelam uzywac kremow nawilzajacych od 18 tego roku zycia a teraz mam 23 wiec uzywam raz w tygodniu przeciwzmarszczkowyuch tak na wszelki wypadek. podobno z twarzy wygladam na 18. hmmm ciekawe dlaczego:)

Gość No widzisz
a ja kiedys słyszałam taka opinie że chemioterapie powinno sie tez brac ,a tak na wszelki wypadek???:)

Gość vittaminka
widze ze temat sie rozkrecil. a ja czytalam ze takich komsetykow powinno uzywac sie juz przed 20. zamowilam juz ten dotleniajacy, wyprobuje go. przeciez on jest do roznego rodzaju skory a nie do skory dojrzalej

Gość vittaminka
a żelow ze swietlikiem uzywalam i byly takie sobie. za 20 lat to kazdy bedzie mial zmarszczki :]

Gość vdcbkjljmjgyg
bardzo dziwne podejście...ale co mnie to obchodzi...ja mam 27 lat, zmarszczki mimiczne, ale narawdę niewielkie...jasne że lepiej się teraz pacykować kremami które są odpowiednie dla kobiet po 30 lub 40, a potem to już tylko lifting Wam zostanie...wasza skóra, teraz napięta i jędrna za jakiś czas przestanie przyjmować składniki zawarte w kremach dla kobiet starszych i co wtedy zrobicie??? ja nie rozumiem czegoś? w wieku 20 lat ma się buzię jak laleczka, po co więc takie mocne kosmetyki?? dobre oczyszczanie, nawilżanie oraz odpowiednia dieta ew witaminy od wewnątrz i higieniczny tryb życia naprawdę wystarczą, żeby ślicznie wyglądać...

Gość vittaminka
ojejku przeciez ta soraya nie jest do skroy dojrzalej. chodzilo mi o kremy przeznaczone dla 20 latki a nie o jakies dla starych kobiet. chce krem do pielegnacji skory pod oczami, poniewaz mam bardzo cieniutka przez co mam cienie. zmarszczki tez widze, nie kazdy jest idealny :P pzeczytalam opinie o tej sorayi i wyczytalam ze jest do mlodej skory dobry :P

1 Kolagenowe płatki pod oczy DZIAŁANIE: silnie nawilżają, ujędrniają, wypełniają zmarszczki od wewnątrz, redukują opuchliznę i cienie pod oczami. Dzięki ultranowoczesnej, hydrożelowej technologii, składniki aktywne penetrują do najgłębszych warstw naskórka. Efekt widoczny jest już po pierwszym zabiegu 2 Krem wygładzająco-kojący pod oczy i na powieki - 100ml Bezzapachowy krem pod oczy i na powieki wygładza zmarszczki oraz wyraźnie zmniejsza cienie i obrzęki. ... więcej wiecej takich ciekawostek na www.monimar.pl Polecam stronke!!!!

Gość vittaminka
ile kosztuje taki zabiegi czy jest polecany dla 20latki? jak sie nazywa ten krem i w jakiej cenie?

Gość vittaminka
ale dla mlodej skory?