Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vittaminka

Jaki krem pod oczy dla 20latki?? polećcie mi cos

Polecane posty

Gość nieeeeeeee
NIE SPAMUJ, kosmetyczko za dychę!

Gość no własnienie spamój
kosmetyczko z Bożej łaski

Gość vittaminka
przeczytalam, ciekawe czy rzeczywiscie daje efekty. thx

Gość vittaminka
no i mam kuracje dotleniajaca. od dzis zaczynam stosowac. ciekawe czy zobacze jakakolwiek poprawe

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Ja używam tylko aptecznych kosmetyków, nigdy nie kupuje w drogeriach i z takich mogę polecić Ci krem pod oczy Decubal. Jest to mega delikatny, ale i skuteczny dermokosmetyk. Mam skórę delikatna i wrażliwą. ten kosmetyk w ogóle mnie nie podrażnia, nie powoduje zaczerwienienia a świetnie nawilża, napina skórę i wygładza drobne zmarszczki. Na pierwszy tego typu krem dla młodej dziewczyny jest zdecydowanie najlepszy.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
I dalej spam deg*wnalu. Ile k***wa można?

Gość Taneczka
Próbowałaś krem pod oczy z HB? Jest idealny do pielęgnacji wrażliwych okolic oczu. Poleciła mi go kosmetyczka i do tej pory się z nim nie rozstaję.

Gość Zuuzannaaaaaaaaa
Polecam zwykłą maść z witaminą A. Można kupić w aptece za parę złotych. Smaruję sobie skórę pod oczami na noc, bo to dość tłusta maść i raczej w ciągu dnia się nie nadaje. Poza tym ważna jest profilaktyka przeciwsłoneczna. Podobno, gdyby nie promieniowanie słoneczne, pierwsze zmarszczki pojawiłby się dopiero po 60 roku! Kup dobre okulary. Ja mam takie i są super http://rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html