Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrosc przychodzi z wiekiem

no to mam problem

Polecane posty

rozstalam sie z facetam , bylo to juz jakis czas temu , i chyba jestem gotowa na kolejny zwiazek , no wiec powiedzmy ze szukam faceta , nie jestem jakas zdesperowana ale chodze na imprezy itp. ostatnio byl na jednej kolega mojej kolezanki, bylam pijana i .... calowalismy sie , teraz on do mnie wysyla smsy ze to jego najlepsze urodziny , wszystko to moja wina bo sama z nim flirtowalam ..... Ja go serio calkiem lubie i jestem na siebie zla ze tak sie stalo , nie chce sie z nim wiazac , mimo ze szukam faceta , on sie poprostu nie nadaje :/ powiedzcie jak moge mu to w jakis delikatny sposob powiedziec?

Gość lucky strike///.///
powiedz, że możecie zostać przyjaciółmi:D

Gość ile dziewczynko
masz lat? 15? :o

Gość a jeśli
delikatnie powiedzieć oznacza że słuchający musi się domyślić i zrozumieć że zrozumiał. Powiedz mu że mądrość przychodzi z wiekiem a on musi się dużo jeszcze uczyć. zdobędzie papiery oksfordzkie to może Ci tym za parę lat zaimponuje. :(

kurcze przeciez to nie o to chodzi , ze jest niski , brzydki czy cos tam (jest calkiem przystojny) poprostu to raczej rozrywkowy chlopak a ja nie mialabym sily ani cierpliwosci go pilnowac ani zmieniac.

Gość a jeśli
teraz nie masz siły na planowanie? powiedz mu że jak będzie tyle pił to dostanie garba, po pijaku wpadnie pod tramwaj i mu utnie nogi a Ty nie masz siły pilnować człowieka o niskim wzroście bo nie lubisz karakanów.

do facetow o niskim wzroscie nic nie mam , i to tych nie za ladnych tez nie , pisalam ze nie o to w ogole chodzi , poprostu ja nie umie kogos sprawdzac, mowic mu co ma robic a czego nie , chyba nie po to sie z kims jest zeby z nim ciagle walczyc, my na prawde do siebie nie pasujemy.

Gość a jeśli
pierwsza zasada: tłumacz się tylko osobie którą kochasz. druga zasada: tłumacz się tylko ze swoich błędów. trzecia zasada: tłumacz się dopiero jak jest już Tobie źle.

a jeśli a my się znamy? bo wydaje mi sie że chyba przelotnie :)

Gość a jeśli
w wieku lat 15 doznałem amnezji. od tego czasu piję więc mogę nie pamiętać. ;)