Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonik

chce zacząć starania w sierpniu 2008

Polecane posty

Gość słonik

witam jest tyle dziewcyzn, które wspolnie przygotowują sie do tej chwili:) moze my tez utworzymy grupę?

Gość aja jaj
ja bym chciala zaczac starania w grudniu 2008

my tez z mezem postanowilismy ze bedziemy sie starac od lata 2008 ... no ale co z planow nam wyniknie,to sie przekonamy :) ciekawe czy utrzyma sie nam topic, bo do sierpnia jezscze duzo czasu.. ;)

Gość słonik
fajnie dziewczyny, że sie dołączyłyscie. ja na wakacjach biore slub i od razu działamy:)

Gość jesli bierzesz tabsy
to odstaw je lepiej na 3 miesiące przed ślubem, bo niedobrze jest zachodić w ciąże tuż po odstawieniu tabletek organizm powinien nieco odpocząć i wrócić do równowagi hormonalnej, a jak wiadomo po odstawieniu tabletek anty dochodzi nawet do roku czasu

zdaje sobie sprawe ze od razu po tabletkach sie nie zachodzi w ciąze ale jesli nawet to i tak nie bede dodatkwo sie zabezpieczac bo poprostu nie widze innej antykoncepcji - gumki stosowałam 3lata i nie wyobrazm sobie do nich powrotu , jakies globulki - próbowałm eh szkoda gadac to jakas jedna wielka pomyłka :) wiec dlatego napisłam ze co bedzie to bedzie :) a w sumie juz dziecko mogłabym miec po slubie nie na siłe bo podobno tak nie wychodzi jak sie bardzo chce za bardzo...

:) niunia dobrze piszesz..nic na sile :) ile macie lat dziewczyny..jesli moge zapytac? :) mi stuknie 25 --1 lutego.

ja mam rocznikowo jeszcze 23 :) akurat w nastepnym roku kończe studia więc myśle ze to dobry czas na dziecko. A skąd jesteście dziewczynki? Ja niedawno zamieszkałam w Toruniu (ok. pół roku temu) a wczesniej mieszkałam 4lata w Warszawie gdzie nadal studiuje.

ja mieszkalam w Polsce niedaleko Lodzi, teraz mieszkam i pracuje w Niemczech :) wydaje mi sie, ze nastepny rok bedzie odpowiedni na zaczecie staran o potomka :) no ale wiecie jak to czasami z planami bywa ;) a gdzie sie podzial nasz slonik i aja jaj? :)

a czy jakos chcecie sie specjalnie przygotowywac? np. kwas foliowy, witaminki itp? zressztą chyba jeszce za wczesnie na takie rzeczy:)

Gość to jeszcze macie czas
smiech na sali. o czym zamierzacie tu wypisywac do tego sierpnia?:)

witam :) smiech na sali- przeciez mozemy pisac tez o roznych innych rzeczach :P kwas foliowy zamierzam brac na jakies trzy miesiace przed zaczeciem staran :)