Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy43

jak ja nienawidzę swojej żony....

Polecane posty

Gość nowy43

kurcze po 22 latach malzenstwa jest dla mnie obcą kobietą...juz jej chyba nienawidze...nienawidze jej ruchow, jej wypowiedzi durnych...sposobu myslenia...a raczej niemysleniawcale.... okropne to jest,ale prawdziwe.... dostaje szalu jak kaszle, bo ciagle pali te cholerne papierosy....nienawidze jej wielkiego brzucha....i tego,ze nie dba o siebie....

Gość zasranie
a wasy ma ??

Gość zasranie
wiem wiem :) w ogole zabawna ze mnie dziewczyna :) :o

dokladnie taki sam post juz byl pare dni temu... ale to kobieta pisala o mezczyznie.... nie dajcie sie wciagnac w ta dyskusje...

Gość nowa43
zaranie - to nie bylo do Ciebie...tylko do - nowego43

Gość nowy43
a może twój mąż tak myśli o tobie :p ps. dla wszystkich co się szybko domyśliły 🌼

na jakigo czorta ześ się żenił w tak młodym wieku, prawdopodobnie 21 lat ja studiowałem i fruwałem z kwiatka na kwiatek, by wreszcie zapylić ten odpowiedni ale wybacz, nie w takim smarkatym wieku

Gość pan_boleslaw
no, powiedziales tutaj , ze jej nienawidzisz, twoje prawo, my mamy cos z tym zrobic czy co? czego oczekujesz ? jak nie mozesz na nia patrzec to zmien cos w swoim zyciu, a ty jestes bez wad? moze ona po 22 latach malzenstwa postrzega ciebie tak samo jak ty ja? upierdliwego, czepialskiego, wiecznie niezadowolonego i sfrustrowanego dziada?