Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce być lalką

Nie chce być lalką chce być kobietą

Polecane posty

Gość nie chce być lalką

Co zrobić żeby nie wyglądać jak lalka nie mieć szczupłej figury i wyglądać jak kobieta zwykła kobieta a nie laleczka barbie?

Gość nie chce być lalką
szkoda że nie masz racji:(

Gość nie chce być lalką
nie odrazu pasztetem ale taką zwykłą przeciętną kobietą

Ależ wcale nie chcesz być przeciętną i zwykłą kobietą. Pragniesz czegoś innego, a mówiąc słowami J. Przybory: ...ja oprócz ciała mam przecież i duszę. A we mnie ten seks jak chwast ją zagłusza. Nikt nie wie, że jest pod seksem i dusza. Więc o takim wciąż marzę - co całość ogarnie i duszy latarnię spod zmysłów wygarnie. Takiemu ja oddam wśród łez i duszę, i seks! I duszę, i seks! ;)

Gość nie chce być lalką
hmm niewiem co myśleć o tym co piszesz. A ja mam tego jedynego

Gość nie chce być lalką
ale ubieram się normalnie przeciez nie założe na siebie worka. A np dziś mam spodnie z materiału czarne 3/4 , czarne kozaki. W paski jasną bluzeczkę dopasowaną i czarny sweterk krótki. Włoski mam spięte w kucyk. Delikatny makijaż.

Gość to poprostu
chwalisz sie czy zalisz??mi sie wydaje poprostuze zalozylas ten topik po to zeby ci ludzie wmawiali jaka to piekna jestes...ale sie mylisz bo tak nie bedzie-JESTES PUSTA jak banka mydlana, najpierw zlap troche rozumu a pozniej zastanow sie nad jakims madrzejszym topikiem

Gość nie chce być lalką
nie czepiaj się topik można zakładać na jaki temat się chce . Nie chwale się bo nie mam czym. A czasem warto posłuchać rady obcych neutralnych osób. i nie oczekuje pochwał bo nie o to mi chodzi

Gość to poprostu
a o co ci chodzi dziecko??co mamy ci powiedziec??

To ja nie wiem w czym Ty widzisz problem? Nie znam Ciebie ale z tego co piszesz, można wysnuć wniosek (zastrzegam się, ze to tylko taka spekulacja) że j jeśli problemem jest to jak Ciebie postrzegają inni, to jeśli masz coś w głowie, to prędzej czy później wizerunek \"lalki\" zniknie.

Ludzie to maja problemy....a moze zajmij sie czyms powaznym? Skonczylas juz 14 lat czy jeszcze nie? Jak nie, to polecam nauke, jesli masz wiecej niz 20 to radze puknac sie w glowke:-)

Gość pokasz fotke

Gość nie chce być lalką
nie chce żeby faceci tak zwracali na mnie uwage jak teraz