Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka jaskółka

Czy to możliwe by od tabletek anty mieć wdęcie i powiększony brzuch?

Polecane posty

biorę marvelon, zostało mi jeszcze 7 tabletek, po około 9 tabletce zaczęłam mieć nieustanne wzdecia, brzuch mma jak w ciąży, czy to moze być od tabsów. z góry dziekuje za odp!😘

Gość star99
moze

Gość mimkaa
A może ten brzuch ci rosnie pomimo brania tabletek :-P Moze za późno zaczełaś brać,i w brzuszku juz rosnie ci mały bobas... Poza tym tabletki nie daja 100 procent pewnosci,więc wiesz....

Gość star99
przestań bredzic,moja poprzedniczko miła

Gość urodzona pesymistka
Mimkaa ma rację! Tabsy są skuteczne w ok. 98%. Czyli że jedna na ok. 50 kobiet które ich prawidłowo używaja jednak zachodzi. Widać padło na autorkę.

Gość star99
tak,napisz jeszcze to samo 5 razy pod innymi nickami...

w takim razie byłabym w 2 tyg. ciąży - maksymalnie, bo 2 tyg. temu skończyłam miesiaczkę i uprawiałam sex. a przed miesiaczką byłam u gin i też nic nie było, wiec to raczej nie ciąża, bo przciez w 2 tyg. nie ma objawów. Wcześniej tak długo nie utrzymywało mi się wzdęcie, a teraz tak, więc nie wiem już, brzuch jest okropny, ciasno mi w spodniach, nie jest jednak bardzo twardy, dlatego wykluczam jakieś zapalenia....nie wiem co robić....słyszałam,z ę marveon to deliatny lek.

przyjaciółka jaskółka! Miałam dokładnie tak samo po tabletkach, zaczęło się mniej więcej po 7, i czuam się fatalnie. Nie było mi nic poza wzdęciami, brzuchem jak balon, ale było to na tyle dokuczliwe, ze postanowiłam zaryzykować i po 13 tabletce odstawiłam. brałam novynette teraz zamierzam iść do ginekoleoga po nowe tabsy, ale zamieram tym razem domagać się skierowania na wszystkie badania (włątroba itp.) bo poprzedni lekarz zapytał tylko jakie bym chciała, powiedziałam, ze nie mam poęcia, a on no to może te. i tyle.

Gość to świństwo te tabsy... fuujjj