Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek28

mój sposób na dziewczyny...

Polecane posty

Gość Romek28

Mam na imię Romek mam 28 lat i jak wszyscy z tego forum nigdy nie miałem dziewczyny. Niedawno moja matka nie mogąc już dłużej znosić mojego przegrania załatwiła mi prace w McDonald's Pracuje w kuchni przy przyrzadzaniu tych swiństw co je tak ze smakiem w@@@acie. Jak już mówiłem nigdy nie miałem dziewczyny ale znalazłem na to sposób na zaspokajanie moich fantazji. Gdy widzę ze jakas laseczka wchodzi do baru, przysłu@@@ąc się co zamawia staram się jako pierwszy pzygotować posiłek aby prosto do niej. Oczywiscie wczesniej przyrzadzam danie obficie polewająć ją moją spermą, którą skrzętnie wydobywam w nocy podczas nocnych sesji z jpg. Jak widzicie może jestem przegrany, ale nie każdy może się pochwalić zę jego sperma ląduje w żołądkach tylu laseczek. Nie wiem jak wy ale mnie bardzo podnieca widok jak nic nie wiedząca dziewczyna delektuje sie moim nasieniem:classic_cool:

Gość lord mumio
Mnie bardziej podnieca gdy delektująca się moją spermą kobieta robi to w pełni świadomie :p

Gość a ja czytalam
ze pracujacy w mc donalds spuszczaja sie do shake'ow bleeeee

i dlatego właśnie tylko samobójcy jadaja w mcdonaldzie w życiu bym nie zjadła żadnego świństwa z Mc a juz na pewno nic mięsnego bleeeeee