Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja255

Jaki materacyk do łożeczka?Pianka czy kokos.-gryczany?

Polecane posty

Gość alicja255

ja slyszalam ze pianka jest nie zdrowa ale nic nie czytalam wiec nie potwierdzam ale ja kupilam kokos-gryczana i jest super za nietypowy wymiar dalam 100 wiec przyzwoita cena

Dla noworotka najlepszy twardy-kokos-pianka.Ja miałam taki i byłam z niego zadowolony.Pianka jest za miękka,może być ale dla starszego dziecka.

Gość Priccpolo
Błąd napisałam wyżej tzn Dla noworotka najlepszy twardy-kokos-pianka. A miało być kokos-gryka.

Gość kiedys byly tylko
piankowe i dzieci sie wychowaly!!! moj syn ma 15 lat i nic mu nie jest z powodu piankowego materaca~!!! a teraz sie wszystkie sraja

Gość kiedys byly tylko
NOWORODKA-slownik kup dziewczyno,bo to jest zenada takie byki robic!!!!!!!!!!1

Gość Mama_Krzysia
Cześć Ja polecałabym gryczano kokosowy. Podobno twardszy materac lepiej wpływa na młody kręgosłup małego dziecka. Synek ma taki w łóżeczku.

kiedys bylo jedzenie zdrowsze al medycyna nie zrobila takich postepow i teraz wie jak zapobiegac pewnym wadom kregoslupa i postawy ,kiedys ludzie kupywali jeden fason buta i jak ktos mial platfusa to z tym zyl a teraz ludzie dbaja a raczej maja mozliwosc dbania o dzieci wiec to robia.

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
kiedys byly tylko-----Kiedyś były tarki ,dziś są automaty więc może i do tego wrócimy??? Skoro technika poszła do góry i jest coś lepszego to czemu mamy być do tyłu???

Gość alicja255 pyta
Mam łóżeczko po rodzeństwu ma wymiary 116x66 czy jest to nietypowy wymiar czy normalny? Materacyk zwykle ma 120x60 a mi się taki nie zmieści :/ nie wiem co teraz muszę kupić łóżeczko z powodu materacyka???