Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataszak

samotna

Polecane posty

Gość Nataszak

czuje sie samotna:(

Gość to smutne jest
:(

Gość Nataszak
Kazdy mowi ze jestem inna....chodzi o to ze muzyka to dla mnie wszystko ale tutaj nie ma ludzi ktorzy są z mojego klimatu... wszedzie słychac jakiej techno.. disco... hh.... a gdzie blues !! gdzie jazz!! gdzie rock !! :(:( i nawet nie mam z kim pogadac:(

Gość Nataszak
Nie to nie tak, obecnie jestem w klasie maturalnej... i ... mam klase taką jakby powiedzieć..... "rózowych landryn" ja do tego nic nie mam ... nie słucham Gosi Andrzejewicz nie słucham mandaryny szanuje to... ale nikt nie potrafi zrozumieć mnie. siedze sama w szkole z moją kochaną mp3 i słcham mojej muzyki ....

Gość Nataszak
gdzie stare, dobre Disko Polo? Eh, juz nie ma prawdziwych entuzjastow muzyki...

Gość Nataszak
są... ale chyba na odległych jakiś wyspach... są jeszcze ludzie ktrzy wiedzą co to jest muzyka.... ale jestem przerazona tym co sie teraz dzieje na światowym rynku muycznym a najbardziej POLSKIM rynku muzycznym....

Gość nudziara.......
ok, rozumiem,ale czemu nie mozesz znajomych sluchajacych innej muzyki??

Rozumiem cię :) ja uwielbiam taniec i muzykę :) tańczę codziennie wiec i z muzyką jestem codziennie...muzykę lubię bardzo różnorodną ...czasami ballady div amerykańskich takich jak Mariah Carey,czasem Korn itp.czasem pop,rock,soul,r&b...nawet muzykę klasyczną lubię czasem posłuchać :) Ale techna za bardzo nie lubię...a ludzie wokół mnie słuchają głównie tego ;/

Gość Nataszak
widzisz.... mieszkam na ślasku i wychowywałąm sie całkiem inaczej, w zasadzie w swiecie muzyków i nic dla mnie nie jest ważniejszego od muzyki a niedawno przerowadzialm sie z rodziną do Lublina... i tutaj jest KaTaStrOFA !!!!! :(:( jak mowi o jakims zepsole rockowym czy bluesowym .... wszycy na mnie patrzą ze zdziwieniem i pytają " nie słuchasz gosi andrzejewicz.. dziwna jestes to takie fajne"... jezuuuuuuu załamie sie ;(

Gość Nataszak - do ciii
własnie !! o to chodzi !! ale najgorsze jest to ze ja nic nie mam do tego tylko ludie sami sie mnie czepiają i smieją sie z tego jak jestem ubrana czego slucham itepe... ja tego nie robie

Gość moze nie uwierzysz
ale nie mam pojecia jak spiewa Gosia Andrzejewiecz, w ogole jej nie odrozniam. I nie cierpie ztego powodu.

Gość nudziara.......
ja zawsze sluchallam innej muzyki, tez lubie rock i pokrewne, oogolnie slucham niekomercyjnej muzyki w wiekszosci,ale jakos nigdy nie odczulam wyobcowania z tego powodu, przeciez muzyka to nie wyszystko.... rozumiem w ginmazjum dzieci jescze moga kogos wytykac palcami z takiego powodu,ale w klasie maturalnej?:O

No widzisz...oni są jeszcze niedojrzali najwidoczniej :) nie mają jeszcze pomysłu na siebie i wszyscy są klonami ...w dzisiejszym świecie mało jest miejsca na oryginalność wśród młodzieży :) niestety...a co do polskiego rynku muzycznego ..użyje popularnego obecnie słówka aczkolwiek dosadnego \"masakra\" ...naprawdę ja uważam że polskiemu rynkowi brakuje 20 lat do Amerykańskiego rynku muzycznego ...u nas tylko landrynowe lale ...wszystkie takie same...Gosia Andrzejewicz,Kasia Cerekwicka,Ania Szarmach, a oprócz landrynek są również pseudo zapłakane melancholiczki takie jak Edyta Górniak(pocieszające że ona chociaż umie śpiewać),Agnieszka Włodarczyk itd. itd. wszystko na jedno kopyto ...

Ja lubię każdą muzykę też ze względu że do różnej muzyki tańczę...często do agresywnego \"czarnego\" hip hopu jakiegoś trochę starszego typu Xzibit :) W końcu krump to taniec czarnych więc i ich muzyka do tego stylu nadaje się najlepiej :)

Gość Nataszak
Tak to jest katastrofa zgadzam sie w 100%... Nie wiem czy znacie np Paula Rogersa...to jest kawał głosu.... i jak slysze zespoł "FEEL" to mam zamiar sie zapasc pod ziemie !! skąd to ?? po co to ?? i na co ?? ... jejjj nie mam nic do tego!! ale ludzie skoro nie umiecie pisać muzyki to chociaz napiszcie porzadne słowa !! a nie w stylu "odnalazłam siebie w tobie" ;/ KATASTROFA Ale jak widać bedziemy musieli słuchac dalej DODY, MANDARYNY,FEEL, GOI ANDRZEJEWICZ bo w polsce nic ciekawszego nie usłyszymy, LATA 70/80/90 TO JEST PRAWDZIWA MUZYKA I PRAWDZIWE WOKALE NIE TAK JAK TERAZ Z PLAYBACKU !!! CZASY PRAWDZIWEGO Rock & Rolla !!!!!

Gość Nataszak -DO NUDZIARA...
a te wytykiwania palcami... to jest dla mnie śmieszne , niby sie tym nie przejmuje ale przykre to jest jak cale 8 h siedzi sie samemu na przerwie i z nikim nie gada bo dziewczyny wstydzą sie do mnie podejsc bo mam ubane GLANY !! a one chodzą w szpileczkach - to o to chodzi . bo ją sie ze one potem bedą wytykiwane palcami.... to jest po prostu przedszkole co sie u mnie dzieje w szkole....

Gość sorka.....
wiesz...muzyka jest dla wszytskich, tak jak ludzi sa rozni tak i muzyka.

Gość Nataszak
zgadzam sie !! ale chyba jest takie coś jak TOLERANCJA ?? .....

Gość Lublin
potwierdzam, w Lublinie rządzą tlenione łby i różowe bluzeczki. Za inny wygląd można w *** dostać, a i pogadać nie ma z kim, bo jak ktoś słucha "innej" muzyki to najczęściej też pije, ćpa itd... Nie ma normalnych ludzi. To taka rozrośnięta wiocha.

Gość Nataszak
Ja chce do mojego kochanego ŚLĄSKA !!!!!!!! :(:(:(:(

Nie cierpię Feel,dody o mandarynie nie wspominam bo nie chce się denerwować ...doda ze swoimi piosenkami typu to jest twój nosek bo to jest mój nosek ;/ i głupawe teksty innych wykonawców...rozumiem ktoś może to lubić okej...ale dlaczego ja tez mam to uwielbiać i zachwycać się takim bezcelowym wyciem... już wolę timbalanda może teksty nie są z tzn. głębią ...ale robią dobry podkład muzyczny :D

Gość Nataszak
W muzyce jest wazna harmonia, ogolno-kształt... powinno być mile dla ucha... a szalu dostaje ... bo ... wchodze do sklepu "feel" jade do szkoly autobusem - w autobusie "feel" ide do kuchni a w radiu leci ZGADNIJCIE CO ?? - "feel" oooooo RANY !!!!!!!! ;)

Gość sorka.....
kurcze nie wiem co to takiego FEEL :P

hmmm...znów użyje tego popularnego wśród młodszych młodych słówka \"masakra\" ...śmieszne słówko....teksańska maskara piłą mechaniczną ...słowo opisujące jakieś potworne wstrząsające zdarzenie a dzieciaki używają go w sytuacji "Ej elka nie ma żółtych gum w sklepiku....noooo maskraaaa"

Gość sorka.....
aaa juz wiem:P no wpada w ucho dziadostwo:P

Gość Nataszak
hehheheh miałes tego nie pisać hihihi :P słuchaj muzyka moze i wpada, ale tak napawde muzyka ta jest dla ludzi ktorzy nie znaja sie na muzyce....w sensie -tak głebiej.... bo to muzyka BARDZO prosta... pisonka na 3/4 funckjach... bez zadnej filozofi.... a wokal... - dziwna maniera "góralska" bym powiedziała. W polsce jest masa ludzi ktrzy potrafia tak śpiewać ale trzeba mieć kase i znajomosc bo bez tego jestes nikim.... niestety ;/;/ a w poslce jest masa kapel grających o wiele lepiej niz FEEL ......... posłuchaj sobie Paula Rodgersa to jest piekna muzyka ;) i piekny wokal;)

no tak ...w Polsce ciężko znaleźć oryginalny głos...a co dopiero talent ...

Gość Nataszak
jeśli chodzi o talent....wydaje mi sie ze mozna do tej kategori zaliczyć wokalistki takie jak Ostrowska - ciekawa barwa głosu, dosc wysoka skala, ale nie wykazuje sie w tych piosenkach co śpiewa.... RYSIEK RIEDEL - to jest dla mnie człowiek który miał najlepszą barwe głosu w polsce na rynku muzycznym... nawet jak ćpał... po prostu miał pisane, to zeby spiewać i takich ludzi trzeba szonować i o nich pamietać !! muzyka wypływająca z serca z przezyć...a nie to co teraz slyszymy w radiu - tylko po to zeby wpadałow ucho mozna zrobić muzke jednosczesnie wpadającą w ucho i AMBITNĄ tak jak robił to Rychu !! Jest tez tak ze wokale są ciekawe ale śpiewają celowo BADZIEWIA dla kasy i dla utrzymania sie w tv