Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem14141

potrzebuje rady...

Polecane posty

Gość niewiem14141

gdybys nie chodzila/chodzil do szkoly przez ponad 3 tygodnie z powodu choroby i mial zaleglosci ogromne od czego bys zaczela,zaczał?????aha i najweazniejsze do 14 wystawienie ocen,szkola licealna,2 klasa

Zaczęłabym od wyspisywania 30 tematów na ten temat na forum :D Żeby się pocieszyć. Potem bym się zaczęła uczyć ale niestety już by na to nie starczyło czasu :D

Gość niewiem14141
up

Gość niewiem14141
nie zamierzam zakladac 30 tematow ,pytam bo chyba potrzebuje porady:(

Gość niewiem14141
Eh a moze ktos ma inne wyjscie niz skoczyc:(:(ale mam dola:(

Gość nie wiem co CI radzic

Nie wiem, może tu jest dużo innych dziewczyn, które są chore od 3 tygodni i mają pełno sprawdzianów, bo już widzę to kilkunasty raz. Już to gdzieś pisałam, najpierw się naucz tyle z każdego przedmiotu, żebyś zdała na 2/3. Tak, żebyś zaliczyła. A potem jak już będziesz miała podstawy i już się tak nie będziesz denerwowała, to się douczysz tego, na czym ci najbardziej zależy i na co będziesz miała ochotę. Masz wszystko odpisane? Zacznij od przeczytania ze zrozumieniem tego co jest w zeszytach. Nie stawiaj sobie za ambitnych zadań.

No pewno od zbierania zeszytów, przepisywania- już dzięki temu sobie trochę utrwalisz wiadomości, ale ogólnie to współczuję :classic_cool: Ja przez 10 dniową wycieczkę miałam 1 na półrocze z matmy w 2 klasie liceum, bo facetka w tym samym czasie wprowadziła ciągi czy granice i huuua z tego rozumialam.

Gość niewiem14141
hmm dzieki za rade,eh niewiem kto pisal tu o zaleglosciach w kazdym razie dzieki:(

Zapytaj sie jakiejś koleżanki, jakie mniej więcej zadania były na tych sprawdzianach, co trzeba było zrobić, naucz się odpowiedzi, naucz się rozwiazywac podobne zadania jakie były na sprawdzianach.

Gość niewiem14141
fajnie ze jestem zalamana:(eh:(:(

No właśnie, przepisuj, a nie kseruj. Jak przepisujesz np. matmę, to śledź tok zadania, jak były po kolei robione. Zacznij od tego. Dawno się nie uczyłaś, musisz się powoli wkręcić, przepisywanie jest w sam raz na początek.

Gość niewiem14141
ale w tym problem ze do 14 jest wystawienie ocen:(:(eh dobra nikt mi przeciez nie wbija nauki przez kafeterie:(dzieki za odpisy

Oj no chyba od najtrudniejszych przedmiotow .....zeby miec to juz z glowy. A łatwe na koniec.