Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saksofonistka

TO MNIE WKURZA!!!!!!!

Polecane posty

Wkurza mnie na maksa, że 1. mój były facet nawet nie odezwie się żeby zapytać co u mnie (bo niby po co mialby to robić, jak już pewnie ma nową lalunię); 2. jest zimno na dworzu; 3. poczta polska nigdy nie dostarcza przesyłek na czas; 4. moje włosy się kręcą w różne strony; 5. chce mi się pomigdalic, ale nie ma z kim; 6. nie będzie podwyżki w robocie; 7. dzieci w Afryce nie mają co jeść; 8. nie umiem grać na saksofonie; 9. istnieje radio maryja; 10 i wiele innych. Dziękuję za uwagę.

rozwiązuję problemy:classic_cool: 1. olej to 2. nie wychodź a jak musisz to się ciepło ubierz 3. nie tylko tobie 4. skróć 5. nie wiem co to znaczy:o 6. ja bym skoczył😭🖐️ 7. nie zamartwiaj się, i tak nic nie zdziałasz 8. to się naucz? 9. ale nikt ci nie każe słuchać 10. i tak dalej...

1. mój były facet nawet nie odezwie się żeby zapytać co u mnie (bo niby po co mialby to robić, jak już pewnie ma nową lalunię); nadal CI zależy na nim :o, mam nadzieję, że znalazł sobie nową pannę ciekawszą od Ciebie :) :classic_cool: 2. jest zimno na dworzu; gówno mnie to obchodzi:) 3. poczta polska nigdy nie dostarcza przesyłek na czas; patrz punkt wyżej 4. moje włosy się kręcą w różne strony; obetnij się na łyso :) 5. chce mi się pomigdalic, ale nie ma z kim; Kup wibrator :) 6. nie będzie podwyżki w robocie; tylko tego CI współczuję :( 7. dzieci w Afryce nie mają co jeść; ja kurrwa też :o 8. nie umiem grać na saksofonie; a ja na kastanietach :o 9. istnieje radio maryja; rm,f zet i wiele innych gównien gorszych od radyja również :o 10 i wiele innych. patrz punkt 2

Gość zajebiaszcie
Inter >>>> "7. dzieci w Afryce nie mają co jeść; ja kurrwa też " to kurwa zrezygnuj z netu bedziesz miala na bule z maslem :o

zalożyłaś temat, więc licz się z tym, że każdy będzie sie w nim udzielał...nawet ja :classic_cool: A to czy sobie coś życzysz czy nie życzysz mam w ..no, nie będę się wyrażał :P miłego wieczoru :)

Gość dzieciom w Afryce bardzo
prosto pomóc (rozne rozpowszechnione akcje chocby adopcja serca i wiele innych, zobacz w googlach, nie trzeba duzych pieniedzy)

Inter --> mozesz pisac co uwazasz, czy ja ci tego zabraniam? ja tylko wyznalam co mi lezy na duszy a czy ktos to czyta czy nie, to juz nieistotne :) I nie mow mi z czym mam sie liczyc kheheh, to smieszne.

a mnie wkurzyło to, że kiedy czytałam Twojego posta skończyły mi się papierosy i musiałam zdjąć super założoną nogę na nogę i przejść cały pokój po nowe a w trakcie zachciało mi się siusiu ale mimo to usiadłam jak wcześniej i przeczytałam go do końca i wkurza mnie to, że nadal mi się chce siusiu