Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego pytam

KIEDY WRESZCIE KAFE NIE BEDZIE SIĘ WIESZAĆ?

Polecane posty

Gość a dlaczego pytam

:(

Gość a dlaczego pytam
pedro----jakich kodow z obrazka?:O

Gość czekamy niecierpliwie
na nowy rozkład jazdy ;)

takich jak na forum.o2.pl ;) przez to ilość osób na forum spadnie o 30-50%

Gość a dlaczego pytam
pedro----->nadal nie kumam:O wyjaśnij mi to dużymi literami,dlaczego spadnie o tyle %?

http://forum.o2.pl/nowy.php?id_f=23 na dole trzeba przepisać kod kij z tym gdyby nie to że się zmienia jak mu się chce i przed wysłaniem wiadomości trzeba kopiować treść i kombinować z otwieraniem obrazka w innych panelach żeby przepisać ten właściwy wiele osób przez takie coś poodchodziło z forum.o2.pl ale i tak te kody to pikuś przy modku z f23 :(:o

Gość a dlaczego pytam
O KURCZE :O :O mam nadzieję że z tym naszym forum tak nie bedzie:(

Bzdury :o Forume zdecho śmierciuą naturalną, przemyśl facet, czy ktoś ,kto by się na nim dobrze bawił zrezygnowałby tylko dlatego, że trzeba wbijać 3 literki :o Kod był wprowadzony tylko po to by zatrzymać spam..a i to chooj pomogło :classic_cool: Ludzie zrezygnowali, bo zaczęlo wiać choojem, a nie kurrwa 3 literkami jak piszesz 🖐️

Gość a dlaczego pytam
Inter------ spokojnie,nie agresywnie ;) Zdecydowanie wolę niewulgarne odpowiedzi pedro :)

dlatego piszę że przez modka tylko przyspieszono śmierć f23 :(

a po wprowadzeniu przepisywania kodów widziałeś ile postów mniej na f121 się pojawiało?

I tak by zdechło, nie było następców ludzi którzy to forum tworzyli. I nie zapowiada się, żeby tak było. Same nudne projekciki. nie ma kto tego wziąść w ręce i pociągnąć, morales chyba tworzył jakąś stronkę..ale nawet jemu to nie wyszło. Ludzie którzy byli szaraczkami lub nic nie znaczyli są teraz wynoszeni w górę :o Wiem, że stare dobre czasy już nie powrócą, dlatego nawet nie próbuję tam pisać :) Co do f121...ja tam tylko floodowałem....:classic_cool:

ja tam prowokacje pisałem i podszywy... flood mi nigdy nie wychodził, do dziś nie umiem skonfigurować vidalii ;)

Ja też, ale mam neo :classic_cool:, i 4 posty w minutę da się wywalić ;) Zresztą kto tam siedział :o Highway sam rozdziewiczył im yetiego :classic_cool: A sam wiesz jak on był tyrany :)