Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ikkunaprincessa

ktos zły na mnie wykreslil mi dzis portret psychologiczny...odechcialo mi sie zy

Polecane posty

Gość zajebiaszcie
ale debilizm :o

Gość jksvndfkjsvn
to straszne, co z tym teraz zrobisz?

dowiedziaalm sie ze ta osoba nie dziwi sie ze jestem sama i ze cale zycie bede teraz sama:( ... dodam ze ostatni facet byl egoista i kochal tylko swoje pieniadze....nie mnie ...traktowal mnie jak smiecia....szkoda slow

Gość to świadczy tylko o tej osobie
a nie o tobie, pamiętaj

poklocilysmy sie o pierdol..o tka co to sie ludzi ekloca....a ja sie dowiedzialm tyle zeczy o sobie...a njagorsze jest to ze ona ma racje...ja bede sama. bo nie pozwole zeby mna facet pomiatal...ojj coja przeszlam z ostatnim...traktowal mnie fgorzej jak scierke od podlogi..zawse to on sie liczyl..nie znal slowa ,,my\": tylko wiecznie bylo ,,ja\" ...moj wyjazd. moja impreza. ja chce isc na film...itd...mam tylko satysfakcje ze przyszdl po 6 miesiacahc na kolanach i blagal o moj powrot ze zrozumial...boze jak to wszystko boli....

No i dobrze ...nie powinnaś pozwalać sobą pomiatać...znajdzie się mężczyzna który będzie cię kochał i szanował :) i nie słuchaj tej "koleżanki" jak jest zła to to wpływa na ocenę rzeczywistości i mówi okropne rzeczy które tak naprawdę są bardzo wyolbrzymione...

dowiedzialam sie ze jestem zalosna i ze mam okropny chraakter...dlatego ze mowie co mysle!!! uwazam szczeroc za priprytet!!!! ale to ze bede sama .....to tak boli......

Powiedziałam...princeska moja droga nie przejmuj się takimi bzdurami ...szkoda czasu i energii ...:)

ja juz szczerze mowiac przyzyczailam sie ze bede sama!!! ochudzalam sie ,,,staralam...ale wczoraj cos we mnie peklo ...wpieprzylam cala duzo czekolade!!! sama!!!! OMG...teraz mnie mdli:(

wiecie co mnie boli??? cale wakacje zapieprzalam w upal do szpitala do pracy w wolontariacie...ani zlotowki nie dostalam za to!!! jeszcze wydalam na boilet!!! ktos sie byczyl nad morzem i zlewal caly swiat a ja sie starlam dla innych...jestem taka ze serce bym komus oddala a ktos smie mowilc mi takie rzeczy...normalnie ja juz wysiadam z tego swiata!!!

no nie przesadzaj ...wściekła była i głupoty ci gadała ...a teraz nam tu panikujesz :P

Gość masz 7 dni na zwrot
princeska jesteś żałosna to fakt ALE TYLKO DLATEGO żE SIę PRZEJMUJESZ BZDURNYM GADANIEM JAKIEJś PANNICY!!!

Ciii ....boli mnie takie wiesz....niedocenienie...co czlowiek by nie orbil wiecznie zle...ludzie cie wiecznie tak docenia....tylko ci bledy wytknal!!

wyrzuć więcej gniewu! odpręż się, wyładuj na czymś (oby nie na kimś) a na pewno przejdzie 🌼

Gość jksvndfkjsvn
kobito, nie użalaj się nad sobą. jesteś taka jak ten ktoś powiedział?

Gość Sztormowy chłop
to do Finlandii jedz tam cie docenią może i jak dobrze pójdzie to będziesz szorowała kible w pięknej willi.

moja droga...ludzie tacy są i będą ...nie ma sensu się tym przejmować...zapomnij o tym i żyj dalej :)

co to znaczy żałosny/a w moim odczuciu...żałosna jest osoba która która działa na swoją niekorzyść ...działa głupio bez żadnego większego celu i może zaszkodzić tylko sobie...w sumie ..ja nie nazywam zbytnio ludzi żałosnymi ...nie lubię zbytnio tego słowa...

\"OMG ale ludzie sa wredni..... dlaczego??? rajcuje ich to???\" \"ludzie tacy są i będą\" pasuje jak ulał

idzie dwoch facetow w płaszczach ..po czy poznac ze jeden jest poslem samoobrony???? po tym ze ma plaszcz wlozony w spodnie!!! hihralam sie z tego caly dzien:)