Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kataarina

O mezczyznach, ktorzy nie potrafia/nie chca kochac

Polecane posty

Gość tatiiina
ja chyba na takiego trafilam. Znamy sie 2 lata jestesmy ze soba od roku, ja go kocham juz mu to mowilam, a jak ja sie go pare miesiecy temu spytalam czy on mnie tez to odpowiedzial ze nie wie:O Caly czas mi tylko mowi ze mnie bardzo lubii zalosne:O Trace juz nadzieje :( Chociaz z 2 strony wiem ze on jest skryty w sobie i jest po przejsciach dlatego jestem wyrozumiala, sama juz nie wiem co o tym myslec smutno mi jakos:(

ja miałam coś takiego że on mi mówił że mnie koch a ja tylko mu czasem mówiłam że go lubię. ...i to dlatego że już wtedy ktoś inny mi się podobał.

Gość tatiiina
j.e.b cos ciemniasz bo z tego co pamietam to jakis czas temu zakladalas topick ze sie zakochalas bez wzajemnosci:O

Gość ja nie rozumiem po co w ogole
zawracac sobie glowe takimi facetami i zakladac o nich topik. malo jest normalnych?

Gość jestem kotku
kazdy facet kocha namietnie i głeboko. ;)

Gość kotku jesteś
no tak - i pojawiłeś się ;) we właściwym miejscu, kotku :P

\"Ja nie rozumiem\", Niestety, ale takich mezczyzn moim zdaniem jest wielu i dlatego poruszam ten problem. Wiele kobiet przez takich cierpi. Niby chca, ale jak co do czego przychodzi: - wycofuja sie -znikaja im uczucia -uciekaja.... Niepotrzebne skreslic lub dodac inne... Caly arsenal zachowan jest tu mozliwy.

Gość fasolka parasolka
a ja mam dokładnie tak samo jak j.e.b :) nie wiem dlaczego, ale zachwouję się tak wobec facetów i już :P

Gość a jeśli
kochać zawsze się kocha. dla niektórych poprostu zrobiłoby się niemożliwe a dla niektórych to co można. czasami nie można się nie wycofać. i wtedy "nie chce się kochać".

Gość ..ToTo..
to sie na Tobie zemsci j.eb, predzej czy pozniej.

Gość oferma
love kills

Tatiina mam zupełnie tak somo i nie chodzi ze on kogoś innego ma na oku, on abrdzo chce sie ze mna spotykać, ze zalezy mu na mnie ale ze nie ma warunków do związku, nie wiem,...może to przez ten doktorat który teraz robi a moze po prostu uwielbia życie bez zobowiązań... I wiem ze jest cholernie skryty i zamkniety w sobie, niestety:(

gdybym go nie pociągała to by ze mną nie sypiał,a jestem bardzo atrakcyjną kobietą i wiem i widze jak go wkurza jak nawet ktoś do mnie smsa napisze:(

Gość lalineczka
no faceci to gnoje-fakt.:P

Gość Poem
" on abrdzo chce sie ze mna spotykać, ze zalezy mu na mnie ale ze nie ma warunków do związku" bo on seksu chce, nic wiecej :o jestes chyba zbyt zakochana, zeby to widziec :o