Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzika Wilczyca

dziewczyny lepiej być singlem

Polecane posty

jak tak patrze na koleżanki i słucham kolejnych zwierzeń znajomych czy przyjaciółki i czytam posty w necie czy widze inne rzeczy wokól mnie to stwierdzam, że nie warto się wiązać - no naprawde łapy opadaja do samej ziemi normalnie!!!!! no mężczyźni są poprostu tak żałośni , beznadziejni, zdziadziali i tragiczni , że koszmar!! po co nam oni?? sama po sobie to wiem.i po swoich doświadczeniach z moimi eks. od czasu gdy nikogo nie mam nagle mam czas na wszystko, nikt mnie nie dobija, nikt mi nie bręczy, nie wypytuje a co, a gdzie, a z kim, a po co, a dlaczego, nie wysłuchuje żadnych żali i dobrze mi z tym na maxa!! umawiam sie z kim chce i robie co chce, kase wydaje na co chcę i ile chcę!! nie wpadam w obłęd czy kłamie czy zdradza i czy to ma sens. żyję sobie beztrosko własnym życiem i inwestuję w siebie i swój rozwój. jest mi pięknie poprostu. wiadomo - czasem brakuje tego ramienia silnego. ale co to ma za znaczenie kiedy do wyboru mam to wszystko i całą tą cudną wolność. wybór prosty i najlepszy. lepiej singlem być :)

Gość
wystarczająco dużo by wiedzieć, że mężczyźni są do 🌻.

Gość lepiej
Mam takie samo zdanie o związkach. I do tego pracuje z dziećmi i ich rodzinami. I widzę dysfunkcyjne rodziny, bezmiar cierpienia, pustki emocjonalnej, braku komunikacji, rozpad więzi, codzienne piekło. I w tym dzieci, nastolatki - zbuntowane, nieszczęśliwe, depresyjne albo rozwydrzone, egoistyczne, w wiecznych pretensjach, pełne pogardy do rodziców i agresji wobec świata. A to wszystko oczywiście ukryte za fasadą przyzwoitości, spychane pod dywan, zakłamywane itd. Zawsze sobie myślę, co się stało z miłością, która kiedyś towarzyszyła tym ludziom i z miłością, z którą kiedyś oczekiwali "dzidzi". Po 10-15 latach to są już same zgliszcza.

przecież nie wszyscy tak mają ja się raz sparzyłam no ale facet po kilku latach okazał się strasznym dupkiem i chamem dosłownie psychopatą ale nie ustałam w poszukiwaniach i póki co trafiłam na kogoś o wiele lepszego niż tamten

mam wystarczająco dużo lat żeby wiele wiedzieć na temat życia a doświadczeń mam aż za nad to w tym 5 \"poważnych\" nic nie wartych z perspektywy czasu związków - strata czasu i młodości... i nie bede wywodzić sie teraz nad swoim wiekiem persona_non_grata bo dojrzała jestem. może to i prawda - nie spotkałam właściwego Zołzowata . ja wiele nie wymagam z czego wnioskuję, że nie ma rtych wlaściwych. oni wszyscy są niewłaściwi!! wszyscy chcą tylko jednego!! wszyscy są identyczni!! swoją drogą URZEKłA_MNIE_TWOJA_HISTERIA - mnie również coś w tobie urzekło - fakt , że IQ może być ujemne!!!! nie wiedziałam!! Niemiła - :):) :p ;)

uwierz mi, że są wartościowi faceci. ja takiego spotkałam, ale nie możemy być razem :( ciężko będzie mi teraz znaleźć innego, który będzie taki sam albo i lepszy od tego... ale nie tracę nadziei :)

lepiej --- masz całkowitą rację. gdzie ta miłość czysta , trwała i prawdziwa??????????????? persona_non_grata -----ciężko trafić. sama piszesz - psychopata- wiem coś o tym i jak mam po raz wtóry na kolejnego psychola trafić to wiesz co... wolę się wstrzymać a resztki zdrowia mi sie jeszcze przydadza... :/ ogółem zero pozytywów.

Gość fsdgsfdgsfd
chcą nie jednego tylko wiele: seksu ale i akceptaci, ciepła ja mojemu to daje i dostaję tgo samo w zamian to proste nie oczekuję cudów, nie oczekuję zbawcy dobrze mi było samej, cudownie mi teraz w związku

tak wspomniałam z czystej ciekawości o tym wieku :) wiecie same ,że często siedzą na kafe głównie młode osoby nawet bardzo młode a zdarza się nawet tak ,że (mnie często śmiech bierze) one pouczają osoby o wiele starsze od siebie ;) no nie zawsze tak jest oczywiście

Gość każdy jest jaki jest
ale przecież kobiety też chcą seksu i potrafią byc naprawdę nie wyżyte ;) i ciągle im mało

Gość no ale to takie
z braku laku. a kazda z nas pragnie czegoś wyjątkowego. bo jeśli ma być to ktoś niewyjątkowy to naprawde lepiej być singlem niż żeby to wszystko było takie... takie ze o - musi byc bo juz jest.. bez sensu w sumie. no bo po co sie wiązać z kimś z kim jest tak nijak? seksik czasem z musu czasem nie, troche ciepła... i to ma być to? to ma być ta miłość?! a pfff!! to ja wole wibrator i kaloryfer :p

Gość lepiej
Zołzowata, pogadamy o twoim "cudownym" facecie jak już będziecie razem jakieś 5-10 lat.

Gość gównarzeria i owszem
po szkole zamiast odrabiac lekcje porad udzielać im sie zachciewa... bez komentarza! hehehe

Gość każdy jest jaki jest
hahaahaaa dobry wniosek ale jest sobota rano i gdzie tu po szkole;)

Gość bo znajomość zakonczy sie za
rok, dwa... tak długo jak jego beznadziejność nie wypłynie na wierzch

Gość pasztet męski
nie zawsze tak jest ;)

Gość gownarzeria i owszem
- spi teraz :p ale już niedługo - weeckendzik przed nimi na zabawe w psychologa

Gość BUEHEHEHEHEHEEHEHEE
JUZ WAS UWIELBIAM - WSZYSTKICH :D BUAHAHAHAHAA!!!!!!!!!!!!

Gość stara gruba baba wredna
;) no nie wiem ale są ludzie bardzo szczęśliwi ale na kafe oni nie siedzą ;)

Gość stara gruba baba wredna
kto ma zaćmę na oczach ?

Gość lepiej
Zołzowata - nie możesz mieć gościa, to go idealizujesz. Po 2 latach mieszkania razem zmieniłabyś zdanie.

oczywiście , że lepiej być singielką !! :D widzę same superlatywy tego a nie innego wyboru :) od kiedy jestem samotna odżyłam i wcale ale to wcale samotna sie nie czuję !! faceci nas tak naprawde wykorzystuja dla własnych potrzeb bo to samoluby!! czułam się naprawde samotna kiedy 3 lata tkwiłam w kolejnym z rzędu toksycznym związku, który mnie wypalał od środka a facet zamiast na wyżyny razem ze mną piąć ile sił -to on ciągnął mnie w dół i męczył psychicznie ale mi wydawało sie , że wszystko jest w jak najlepszym porzadku , że taka szcześliwa i zakochana jestem. ze bez niego nic nie ma. a tak naprawde nie miałam pomocy z jego strony , nie miałam od niego nic poza tym , że staczałam sie przez niego w każdej dziedzinie życia na samo dno. byłam ślepa ale na szczeście po 3 latach otwarłam oczy i tak jak kiedyś , kiedy patrzyłam ale nie widziałam tak wtedy pewnego razu patrzac zobaczyłam co jest grane i co ze mną sie stało.

zaćma na oczach to właśnie to , że często patrzymy ale nie widzimy że jesteśmy zaślepieni że mamy klapki na oczach itp... :)

Gość Dzika Wilczyca.
Samce w ogóle do nieczego nie sa potrzebni. Mam wibratorek i sama sobie nim robię dobrze.