Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peg86

waze pyt dot anty

Polecane posty

Gość peg86

moja syt wyglada tak ze 28 pazdziernika robilam sobie test ciazowy wyszedl neg, a 2 listopada czyli paru dniach wystapilo u mnie zaciemnienie wokol sutkow. caly czas biore tabl anty. moe to byc od tego? wtedy polaczylam opakowania.

Gość jola78
zmiany w obrębie gruczołów sutkowych występują najwcześniej około 6. tygodnia ciąży. Wzrasta ukrwienie piersi, pojawia się uczucie ich ciężkości, graniczące z bolesnością. Około 8. tygodnia sutki stają się silniej pigmentowane - czy coś takiego u siebie zauważyłaś?

Gość peg86
u mnie to zaciemnienie jet leciutkie .. raz jest a raz go nie ma. piersi mnie nie bola, tylko przy mocnym ucisku. moge mini spokojnie ruszac i dotykac bezbolesnie.

Gość kalimatka w kropeczki
o boze nastepna ktorej wydaje sie ze jest w ciązy! boze dziewczyny po co wy sie pi e p r z y c i e jak wy takie głupie jesteście!

Gość peg86
kalimatka w kropeczki ja tylko pytam, bo zauwazylam to i zaniepokoilo mnie. wystapilo mi to 1 dnia, gdy wzielam 4 opakowanie.. nie zrobilam przerwy pomiedzy 3 i 4. teraz jestem przy 5 i ten objaw jakby zanika i nie bola mnie juz piersi mialam krwawienie z odstawienia.

Gość tttttttttttttttttt
to normalny objaw jest :o jak mas zjakies watpliwosci to do lekarza sie udaj i juz. mam tak samo i w ciazy nie jestem jakie piguly bierzesz?

Gość peg86
yasminelle. przestraszylam sie, bo wlasnie staly sie bardziej wrazliwe na zmiane temp, np pod prysznicem jak trwardnieja to wtedy te otoczki sa najbardziej widoczne. jak siedze sobie normalnie to albo minimalnie widac albo w ogole.

przeciez to normalne, ja tez tak mam z tymi zmianami temp i nie biore tabsów...

Gość peg86
moze po prostu wczesniej nie bylam tak przewrazliwiona na tym punkcie :] do tego jeszcze troche bieleja na koncowkach. zylki mi troche powychodzily od tych glupich tabletek.