Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjh

jakie sa glowne wady kobiet??

Polecane posty

Gość wady kobiet

Gość wady kobiet
zaklamanie zazdrosc manipulanctwo wygodnictwo cwaniactwo naiwnosc niezdecydowanie zlosliwosc chumorzastosc i miliony innych:o

Gość oliwasprawiedliwa
ja tam jestem zajebista :D I nie mam żadnych wad! ;)

Gość oliwasprawiedliwa
humorzastość? wtf?:D

Gość nawet ciekawe
Na poczatku sa wogole bez wad tylko pozniej za wszelką cene staraja sie udowodnic ze facet jest zerem , gnojem, smieciem, swinią i wreszczie nikim Tylko dlatego ze facet byl nudny,zbyt przytulny,za czesto mowil kocham dziewczyny potrzebują czasem mocnych wrazen. czasem musza sie czuc sponiewierane, musza miec powod do klotni ktore z nudow trzeba wszczynac dla urozmaicenia zwiazku TO JEST CHORE !

jedną, jedyną wadą kobiet jest brak wad :p jesteśmy tak idealne w kazdym calu, że aż strach sie bać ;)

Gość oliwasprawiedliwa
jacyś sami niedowartościowani i niedopieszczeni faceci są tutaj :O Trza znać swoją wartość panowie. Ja swoją znam ;)

chłopcy... takim mysleniem możecie kiedyś zrobic cos strasznego drugiej osobie. obym sie myliła.

Gość nawet ciekawe
niedopieszczeni ? nie potrzebowalem tego ! lubilem dawac i jak sie okazalo bylo to wada

Gość aldona...
bo facet powienien byc czasem chamski a nie taki lalus:O

no jak chcecie ... ja dlatego wlasnie jestem sama - wszyscy to po czasie chamy i tyle!! jak rownież chcecie sobie zniszczyc live to sluchajcie jakis walnietych bab ktore lubia chore jazdy i przemoc!! powodzenia z nimi!!nara!!

Gość nawet ciekawe
co za ironia :D ta ktora miala mnie dosc to aldona :D marzyla o takim chamie

tylko jakaś wywłoka skrzywiona psychicznie może takich lubić!! bo co to niby ma być? wzór ? chciał byś żeby Twoj ojciec tak sponiewierał Twoją matke bo gdzieś nasłuchał sie, że baby tak lubią?? zastanów sie a nie , że bzdur słuchasz i wierzysz a ten ktoś zapewne świetnie teraz sie bawi... dobra nie ma sensu pisać. szkoda mojej energii na to.

Gość ewa egejska...
facet musi miec fantazje nie musi czarowac musi byc samcem

Gość eeeeeeeee
najwieksza wada kobiet ? szukanie drugiego dna :O

Gość oliwasprawiedliwa
do nawet ciekawe > muszę Ci powiedzieć, że jesteś jakiś taki męczący. Niby nic takiego nie robisz, a jednak męczysz swoim gadaniem.

\" Brak jakichkolwiek pasji,bardzo niska wiedza ogólna nie mozna z nimi pogadac na zadne ambitniejsze tematy ale i tak je lubie\" Andrzej....co ty pleciesz...ja mam pasje cały czas rozmawiam na ambitne tematy a moja wiedza ogólna jest bardzo dobra na 4+ :)

Gość Andrzej to jakie
ty znasz dziewczyny? Poszukaj normalnej a nie marudzisz. Ja chamów nie lubię i jestem sama, bo nie spotkałam ani jednego uczuciowego. A co do rozmowy na inteligentne tematy: moja ostatnia "randka": Ja-jakie książki czytasz?odpowiedź:yyyyyeeee yyy kiedyś w liceum...yyyyw trzeciej klasie kiedyś...yyyy. Facet miał 25 lat.

a po co na randkach gadac o jakis ksiazkach? na randkach negocjuje sie w jakim czasie pojdziemy ze soba do lozka :classic_cool: