Poziomkowa1987 0 Napisano Grudzień 8, 2007 Witam, Mam pytanie, może i problem.... Od 10 dni biorę ovestin (estriol)1/2 tabletki rano. Za 2 dni mam dołączyć do tego po jednej tabletce luteiny rano i wieczorem. Od kilku dni, (może od 5 ) straciłam apetyt, jak pomyślę o jedzeniu to od razu mi niedobrze, jestem ciągle zmęczona i mogłabym w ogóle nie wstawać. wczoraj poszłam spać o 23 i wstałam dzisiaj około 15 i tylko dlatego ze wypadało a nie ze byłam wyspana... czy myślicie ze to wina Ovestinu?? Jest jeszcze jedno, ostatnio mam strasznie dużo pracy i praktycznie o niczym innym nie myślę, jeszcze do tego szkoła i dom na głowie bo mój kochany wyjechał daleko do pracy i będzie dopiero w lutym wiec może moje samopoczucie to wynik stresu bo od 2ch tygodni nie ma mojego kolegi z pracy i mam 2 razy więcej obowiązków... Jeśli możecie lub miałyście podobną sytuację proszę napiszcie co i jak... chciałabym dokończyć te 2 cykle hormonów ale jeśli z tego wynika moje samopoczucie to nie wiem czy dam radę... czekam na odp. miłej soboty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Grudzień 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach