Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Antyperspirant - jaki??

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

Stosuje Dove w sztyfcie ale niestety nadal sie poce..... poza tym nie moge go sprac z ubran ( spod pach) ciuchy po jakims czasie nie nadaja sie do noszenia bo maja przebarwienia - chce go zmienic na inny, poradzcie cos.

Adidas z pomaranczową nakreką albo najnowszy z rożową. Są super ,odkąd uzywam nigdy nie mam mokro pod pachami nawet w lecie.Jest tez bardzo skuteczny dezodorant w Lidlu kosztuje 3.99 nazwa firmy ktora go produkuje to Cien -biale opakowanie. Uzywalam go na zmianę, sprawdza sie porownywalnie tylko moze zapach nie jest taki ladny jak adidasa.

Gość rexona cristal - najlepszy

Gość na moje oko
jezli pocisz sie dosc intensywnie to tez polecam rexone. a jezeli jeszcze bardziej:P to kup w aptece antidral i uzywaj na noc co dwa dni na poczatku, pozniej co tydzien

Gość ONLY REXONA SZTYFT
Używam od lat;) Rewelacja!

Gość nsdkfjidnv
ja używałam adidasa z niebieską nakrętką. Skuteczny, zapach ładny, ale strasznie brudził ubranie:o

Gość gallaanna
na nadmierne pocenie -tylko antidral - do kupienia w aptece.Wiem co mówię - sprawdzone.

Gość spirytus 96
Kup w sklepie monopolowym i przelej do jakiegoś rozpylacza. Zabija bakterie powodujące przykry zapach i wysusza. Po 2 miesiącach stosowania prawie się nie pocę.

Gość spirytus 96
tylko jest jeden mankament, strasznie luszczy mi sie skora pod pachami... :o

Gość zosieńkaaaaaaaasa
na nadmierne pocenie antidral Reszta nic nie jest warta (ale tylko przy nadmiernym poceniu)

Gość anna uk
nivea pearl beauty itak sie rozpuszcza :(

antidral, etiaxil, perspirex - wszystkie w aptece, antidral 15zł, etiaxil 40zl, perspirex ponad 50zł

Gość proszeeeeee
Te wszystkie polecane przez dziewczyny sa nieskuteczne!!ja takze stosowalam juz chyba kazdy z wymienionych i zaden nie zapewnil mi satysfakcji...Ale od niedawna stosuje dezodorant ktory zakupilam w aptece dezodorant ktory wierzcie lub nie daje 100% pewnosc ze nie bedziesz sie pocic...wczesniej mimo ze stosowalam dezodoranty pocilam sie i bardzo szybko pojawailal sie nieprzyjemny zapach.Teraz juz zapomnialam o tych beznadziejnych dezodorantach i wole wydac troche wiecej kasy ale byc zadowolona... ten dezodorant to VICHY!! nie ma lepszego!! Jego skutrecznosc trwa 48 godzin... teraz juz nie musze prac swertrow po 2 razach noszenia bo zwyczajnie po zastosowaniou tego dezodorantu sie nie poce!! polecam.

Gość proszeeeeee
a kosztuje 27 zl u mnie w aptece.Innego juz nie kupie...

Gość sexistowska
Antidral!!!! tani i naprawdę skuteczny. Może być 50 stopni na dworze a pod pachą ani jednej plamki, paszki suche!!! do tego jeszcze uzywam (tylko dla zapachu) lady speed stick w sztyfcie o zapachu fresji. Jest świetna, nie brudzi, baaaaardzo wydajna i zapach utrzymuje się dosłownie cały dzień! Moja mama mówi, że Jej odpowiada Nivea PURE w kulce, na pewno nie brudzi.

ja kupilam ziaja bloker w normalnej drogerii w mojej miejscowosci. zaplacilam 5.99 uzylam wczoraj po kapieli i .... !!! do tej chwili mam SUCHO !!!! boze czemu tego nie wymyslili kilka lat wczesniej! w gimnazjum zyc mi sie nie chcialo przez spocone pachy bo zaden zwykly antyperpirant nie dzialal, na wfie wstydzilam sie cwiczyc, podniesc reke do gory! a po tym cudenku mam CALKOWICIE SUCHO !!! chyba kupie zapas, na wypadek jakby wycofali lub zdrozal CUDEŃKO !

Gość potrzeba mi dobrego antyperspi
szukam dobrego antyperspirantu , jedyny taki co znam to rexona , znacie może jakieś jeszcze ? wszystkie typu fa, dove i nivea czy jonson&jonson odpadają plamia jak fix i nie można doprać ciuchów a o tym ,że guzik dają na dłużej to nie jedna z was pewnie wie :(